ΣΤΙΒΟΣ

Ο Φιλιππίδης δεύτερος στο Μονακό

ο-φιλιππίδης-δεύτερος-στο-μονακό-416388

Τη δεύτερη θέση στο Ντάιμοντ Λιγκ του Μονακό πίσω από τον Ρενό Λαβιλενί κατέλαβε ο Βολιώτης πρώην αθλητής του ΓΣΒ Κώστας Φιλιππίδης κάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση στο επί κοντώ.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, καθώς ξεπέρασε τα 5,82 μ., επίδοση που του έδωσε δύο βαθμούς στη συνολική βαθμολογία. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα του πετυχημένα στα 5,57 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,72 μ. και 5,82 μέτρα.

Επειτα επέλεξε να αφήσει το 5,87 μ. και να δοκιμάσει στο 5,92 μ., προκειμένου να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο Φιλιππίδης συνέχισε με τον τρόπο αυτό τις πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από τη διοργάνωση του Ηρακλείου στις 21 Ιουνίου κι έπειτα έχει ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του με άλμα πάνω από τα 5,80 μέτρα.

Νικητής στη διοργάνωση ήταν ο Ρενό Λαβιλενί με 5,92 μέτρα. ο Γάλλος ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,82 μ., έπειτα ξεπέρασε τα 5,92 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 6,02 μέτρα. Ο Λαβιλενί έχει 13 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία και ο Φιλιππίδης 10.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου