ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποκαλύψεων συνέχεια…

αποκαλύψεων-συνέχεια-422840

Στη σημερινή «πρώτη» της Νίκης Βόλου στο Παντελής Μαγουλάς (6 μ.μ.)

Τις βάσεις της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ξεκινά να βάζει από σήμερα η Νίκη Βόλου με την «πρώτη» συνάντηση ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ αλλά και κόσμου στο Παντελής Μαγουλάς στις 6 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από οκτώ μήνες αναμονής και το σοκ της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League, η Νίκη Βόλου παραμένει ζωντανή και μέσα από τις στάχτες της ξαναγεννιέται, με τη σημερινή ημέρα να αποτελεί ορόσημο.

Η νέα ομάδα των κυανόλευκων, που ξεκίνησε να δημιουργείται πριν λίγους μήνες, με νέα διοίκηση και προπονητή το Λεωνίδα Μπίλη, κάνει σήμερα την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της, θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα της νέας εποχής από την πρώτη μέρα.

Με τις μεταγραφικές κινήσεις να συνεχίζονται οι κυανόλευκοι έχουν δώσει βάση στο ντόπιο στοιχείο και στα δικά τους παιδιά, δίχως ωστόσο να αμελούν και την υπέρβαση προκειμένου να χτυπήσουν την άνοδο. Πάντως οι κινήσεις αναμένονται να έχουν και συνέχεια, με το χρόνο να είναι σύμμαχος για την ομάδα του Βόλου, η οποία έχει πλέον καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της και έχει την πολυτέλεια να περιμένει για κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Πώς και πώς περιμένουν την «πρώτη» της Νίκης Βόλου και οι φίλαθλοί της, προκειμένου να δουν και να εμψυχώσουν και τους ποδοσφαιριστές. Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα την περασμένη Τετάρτη στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του συλλόγου, η πρώτη αλλά και ο Αγιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 6 μ.μ. στο ανανεωμένο «Π. Μαγουλάς».

Μάλιστα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση και να καλωσορίσει τους νέους παίκτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά. Αναλυτικά: «Το ταξίδι για την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή ξεκινά σήμερα Τετάρτη 15/7 στις 18:00 στην κλούβα. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών για να δείξουμε στους καινούργιους, αλλά και παλιούς παίχτες της ομάδας μας τι σημαίνει Νίκη Βόλου 1924! Υ.Γ. Δεν ξενερώνουμε ποτέ».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο Ομιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου και ο πρόεδρός του Παναγιώτης Αθανασίου, καλούν τον κόσμο της ομάδας στην «πρώτη», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου καλεί τους χιλιάδες της Νίκης Βόλου, να κατακλύσουν το «Παντελής Μαγουλάς» στην πρώτη της ομάδας μας, αποδεικνύοντας έτσι πως η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη ομάδα διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρες» που θέλουν να τη λένε μικρή. Σήμερα, όλη η Μαγνησία και όχι μόνο, θα διαπιστώσει πως η ομάδα μας έχει βάλει μπροστά για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής.

Δεν μας σταματά κανείς».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου