ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κανελλόπουλος: «Πολλά γκολ και άνοδος…»

κανελλόπουλος-πολλά-γκολ-και-άνοδος8-424878

Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου, Χρήστος Κανελλόπουλος έδωσε τις υποσχέσεις του (προσωπικές και ομαδικές) για τη νέα σεζόν, μιλώντας στην ιστοσελίδα mikriliga.com και δεσμεύθηκε για πολλά τέρματα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Αρχικά σχολίασε:

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Η πρόταση που μου έγινε ήταν πολύ καλή για τα δεδομένα της εποχής. Δεν δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω και να πω το ναι. Αλλωστε είναι μεγάλη ομάδα η Νίκη Βόλου και το ξέρουμε όλοι. Στο παρελθόν μάλιστα το έχω γνωρίσει… Με το που μου έγινε η πρόταση, δεν το σκέφτηκα. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδα οργανωτικά και λειτουργικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει μπει πλέον σε μια καινούργια διαδικασία. Εχουν αναλάβει άνθρωποι που με αυτά που λένε και που κάνουν βγάζουν σοβαρότητα. Πρέπει η ομάδα να ξεπεράσει το περσινό… μαρτύριο στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω είναι στο χέρι μας να ανέβει η Νίκη Βόλου. Και να το πετύχει με καλές εμφανίσεις. Το αξίζει και για τον κόσμο που έχει πίσω της».

Οσο για τις προσωπικές του βλέψεις, ο Χρήστος Κανελλόπουλος αναφέρει: «Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω πάρα πολλά γκολ και να βοηθήσω στο στόχο του προβιβασμού στη Football League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου