ΠΟΛΟ

Στην 8η Θέση οι Νέοι του ΟΥΚ Βόλου

στην-8η-θέση-οι-νέοι-του-ουκ-βόλου-427074

Την 8η θέση κατέκτησε ο ΟΥΚ Βόλου στους αγώνες της τελικής φάσης Νέων Ανδρών, κατεβαίνοντας με αρκετές ελλείψεις στα Κολυμβητήρια του Πειραιά και του Φαλήρου, λόγω οικονομικών προβλημάτων, μιας και η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν επέτρεψε στους γονείς να καλύψουν τα έξοδα των αθλητών. Αν και η ομάδα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτούς του αγώνες, τα πλάνα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και κατέβηκε στους αγώνες με σύνθεση ανάγκης. Οι Βολιώτες γνώρισαν τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, με την τελευταία από τον Παναθηναϊκό χθες το πρωί για τις θέσεις 7 έως 8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΟΥΚ ήταν τα εξής:

ΟΥΚ Βόλου – Πανιώνιος 6 – 13

Τα γκολ για τον ΟΥΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο σημείωσαν οι: 2 Τσιανάκας, 2 Δημητρίου, 1 Στεργίου, 1 Καραΐσκος.

ΟΥΚ Βόλου – Εθνικός 9 – 19

Τα γκολ για τον ΟΥΚ στο παιχνίδι με τον Εθνικό σημείωσαν οι: 2 Κολημήτρας, 2 Δημητρίου, 2 Στεργίου, 1 Τσιανάκας, 1 Καραΐσκος, 1 Μαρινάγης.

OYK Bόλου – Βουλιαγμένη 6 – 16

Τα γκολ για τον ΟΥΚ στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη σημείωσαν οι: 3 Στεργίου,1 Τσιανάκας,1 Καραισκός,1 Κολιμιτρας.

ΟΥΚ Βόλου – Παναθηναϊκός 9 – 14

Τα γκολ για τον ΟΥΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σημείωσαν οι: 4 Kαραισκός,3 Κολιμίτρας, 1 Τσιανακας,1 Στεργίου.

Με την ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη αγωνίστηκαν οι: Πάκος Εμμανουήλ, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Δημητρίου Ευθύμης, Στεργίου Γιώργος, Τσιανάκας Δημήτρης, Καλιτζαίος Αναστάσης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Χαμίτης Δημήτρης, Νασιάκος Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Τσιαμπανογιάννης Χρήστος, Λάμπης Κωνσταντινός, Μαρινάγης Γιάννης.

Το σήκωσε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, με τους πολίστες του Παναγιώτη Πρίμπα να κερδίζουν τον ΠΑΟΚ 8 – 4 στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στον Αλιμο, ενώ ο Πανιώνιος κατέλαβε την τρίτη θέση, νικώντας στο μικρό τελικό το Π. Φάληρο με 10-8.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου