ΠΟΛΟ

Σήμερα αποφασίζουν στον ΟΥΚ Βόλου

σήμερα-αποφασίζουν-στον-ουκ-βόλου-433351

Στους αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος νέων ανδρών, που θα διεξαχθούν από αύριο Παρασκευή 10/7 έως την Κυριακή 12/7 στα κολυμβητήρια του Φαλήρου, του Πειραιά και του Αλίμου αναμένεται να πάρει μέρος ο ΟΥΚ Βόλου.

Οι Βολιώτες πέρασαν αήττητοι από τη Β’ φάση και τα ημιτελικά, αλλά τα οικονομικά προβλήματα, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση όλες τις ομάδες εκτός Αττικής και ήδη ο Απόλλο έχει δηλώσει πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Στον ΟΥΚ υπήρξε συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης με τους γονείς των αθλητών και τον προπονητή Ζαφείρη Μαρινάγη, αλλά η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα Πέμπτη.

Οπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Ζαφείρης Μαρινάγης:

«Κατά 90% η ομάδα θα κατέβει. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Πέμπτη. Σίγουρα θα έχουμε ελλείψεις αλλά είναι άγνωστο τι ομάδα θα κατεβάσουμε και όλα αυτά διότι αρκετοί γονείς δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα των αθλητών. Εχουμε καλή ομάδα και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την τελική φάση και θα ήταν κρίμα γι’ αυτά τα παιδιά να μην κάνουν το βήμα παραπάνω».

Το ρόστερ της ομάδας Νέων Ανδρών του ΟΥΚ αποτελούν οι: Πάκος Εμμανουήλ, Δίπλας Ιωάννης, Καραγιάννης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Δημητρίου Ευθύμης, Μαρτζούχος Αγγελος, Στεργίου Γιώργος, Τσιανάκας Δημήτρης, Καλιτζαίος Αναστάσης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Χαμίτης Δημήτρης, Κυριαζής Αλέξανδρος, Αλεξίου Σπύρος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Καραΐσκος Μάνος, Τσιαμπανογιάννης Χρήστος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική

Παρασκευή 10/7

5μ.μ. Βουλιαγμένη – Εθνικός

6μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – Πανιώνιος

2η Αγωνιστική

Σάββατο 11/7

9π.μ Βουλιαγμένη – Πανιώνιος

10π.μ. ΟΥΚ Βόλου – Εθνικός

3η Αγωνιστική

Σάββατο11/7

5μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – Βουλιαγμένη

6μ.μ Εθνικός – Πανιώνιος

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΕΒΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου