ΠΟΛΟ

Στην πισίνα οι Βολιώτες

στην-πισίνα-οι-βολιώτες-434230

Τριήμερο γεμάτο δράση είναι το ερχόμενο για τις ομάδες πόλο του Βόλου, με τον ΟΕΑΝΑΒ να συμμετέχει στα ημιτελικά για άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 με αντιπάλους τους Απόλλο, Πανσερραϊκό, ΧΑΝΘ και Ηρακλή, ενώ η Νίκη Βόλου παίζει για την παραμονή. Από την άλλη οι Νέοι Ανδρες του ΟΥΚ αγωνίζονται για την τελική φάση.

ΟΕΑΝΑΒ για άνοδο

Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Ποσειδώνιο από την Παρασκευή 10/7 έως την Κυριακή 12/7. Ο ΟΕΑΝΑΒ την Παρασκευή έχει ρεπό.

2η Αγωνιστική

Σάββατο 11/7

11π.μ. ΟΕΑΝΑΒ – Απόλλο

3η Αγωνιστική

Σάββατο 11/7

8μ.μ. Πανσεραϊκός – ΟΕΑΝΑΒ

4η Αγωνιστική

Κυριακή 12/7

12μ.μ. ΟΕΑΝΑΒ – ΧΑΝΘ

5η Αγωνιστική

Κυριακή 12/7

7μ.μ. Ηρακλής – ΟΕΑΝΑΒ

Στα play out η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου θα πάρει μέρος στους ομίλους του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ ανδρών και συγκεκριμένα στους ομίλους των play out με αντιπάλους: Οξυγόνο, Καβάλα και Αρη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Ποσειδώνιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική

Σάββατο 11/7

6μ.μ. Καβάλα – Νίκη Βόλου

2η αγωνιστική

Κυριακή 11/7

10π.μ. Οξυγόνο – Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική

6μ.μ. Αρης – Νίκη Βόλου

Αμφίβολος ο ΟΥΚ Βόλου

Στους αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος νέων ανδρών, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10/7 έως την Κυριακή 12/7 αναμένεται να πάρει μέρος ο ΟΥΚ Βόλου, με την απόφαση ωστόσο να παίρνεται σήμερα, αφού οικονομικοί λόγοι και η κατάσταση στη χώρα προβληματίζουν τους Βολιώτες για τη συμμετοχή τους. Τα έξοδα ανέρχονται σε περίπου 150 ευρώ και είναι άγνωστο αν μπορούν να καλυφθούν από τους γονείς των αθλητών. Ηδη ΠΑΟΚ και Απόλλο δήλωσαν πως δεν θα συμμετέχουν. Κατά τα άλλα εφόσον ο ΟΥΚ αγωνιστεί θα βρει στο δρόμο του, Βουλιαγμένη, Εθνικό και Πανιώνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική

Παρασκευή 10/7

6μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – Πανιώνιος

2η Αγωνιστική

Σάββατο 11/7

10π.μ. ΟΥΚ Βόλου – Εθνικός

3η Αγωνιστική

Σάββατο11/7

5μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – Βουλιαγμένη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου