ΤΟΠΙΚΟ

Από «Ελέ» σε Τσιώλη ο Κούγιας

από-ελέ-σε-τσιώλη-ο-κούγιας-434272

Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού Βόλου έχει στη λίστα του ο Αλέξης Κούγιας για τον πάγκο της ΑΕΛ, τα ηνία της οποίας ανέλαβε και επίσημα την περασμένη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε επαφές με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ αναμένεται να συζητήσει και με τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Κέρκυρα, όμως υπάρχει σοβαρή περίπτωση να υποβιβαστούν οι Φαίακες λόγω της εισήγησης της ΕΕΑ. Νωρίτερα, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, είχε αποκαλύψει πως το συγκρότημα της Λάρισας έχει συμφωνήσει ήδη με το Στάθη Ρόκα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. «Κλείσαμε την πρώτη σπουδαία μεταγραφή. Δώσαμε τα χέρια με το Στάθη Ρόκα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Παναχαϊκή, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το όραμά του για τη Λάρισα.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε πως «είναι παροιμιώδης η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Είμαι sportsman. Δεν είμαι άνθρωπος που μπήκα για να βγάλω λεφτά από αυτό, αφού μπορώ και το κάνω εδώ και 40 χρόνια από τη δικηγορία».

Οσον αφορά το όραμά του για τη Λάρισα, αποκάλυψε: «Θα γίνει κάτι πολύ ωραίο στη Λάρισα. Θα είναι κάτι πέρα από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θα έχει συνεργασία με το Δήμο, μέρος των εισπράξεων θα πηγαίνει στους αδύναμους και τους άπορους. Θέλω αυτή η προσπάθεια να έχει συμμετοχή από όλους τους θεσμικούς φορείς.

Καμία ομάδα μου δεν έχει χρεοκοπήσει, αλλά ίσα-ίσα τις εξυγίανα. Και για αυτό υπερηφανεύομαι. Ο προϋπολογισμός της Λάρισας θα γίνει όπως πρέπει να γίνει. Πρώτα θα πάρουμε έναν προπονητή, πιθανότατα έναν ξένο. Αν και είχαμε επαφές με υποψήφιους προπονητές, όπως ο Ελευθερόπουλος, ο Χάβος, ο Νιόπλιας. Και τώρα περιμένω μία επαφή με τον κ. Τσιώλη. Θέλουμε να βάλουμε βάσεις, να επενδύσουμε στο ντόπιο στοιχείο και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Το ζητούμενο είναι ο συνασπισμός των δυνάμεων της πόλης και να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. Με τον χρόνο θα γίνει κάτι πολύ όμορφο και θα απολαύσουμε κάτι πολύ ωραίο. Δε θα έλεγα ότι στόχος είναι η άνοδος, τώρα θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου