ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα φως στο τούνελ

κανένα-φως-στο-τούνελ-445065

Νέα παράταση στο διοικητικό αδιέξοδο του Ολυμπιακού Βόλου, μετά και τις πολιτικές εξελίξεις

Υπομονή θα πρέπει να εξακολουθήσουν να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι ιθύνοντες της ομάδας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, λόγω του διοικητικού αδιεξόδου στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Η πολιτική κατάσταση έχει βάλει φρένο στην όποια διάθεση υπήρχε από επιχειρηματίες της πόλης να βοηθήσουν στο νέο πολυμετοχικό σχήμα, την ώρα που οι μέρες περνούν και η αγωνία -απ’ όλες τις πλευρές και για όλα τα θέματα- αγγίζει το κόκκινο.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Παράλληλα με την ανησυχία για την κατάσταση της χώρας, που έχει φέρει μοιραία σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα ζητήματα, αυξάνονται τα προβλήματα και στον Ολυμπιακό, που είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή να σημειώνεται στη λίστα όσων κινήθηκαν δικαστικά, κάνοντας προσφυγή. Αυτός είναι ο Κώστας Μπάρμπας, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή την περασμένη Παρασκευή (26/6). Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, θέλει να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, βλέποντας πως από την ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και περιμένουν να μείνει ελεύθερος.

Παράλληλα, ακόμη δύο προσφυγές εκδικάστηκαν τη περασμένη Δευτέρα σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν αυτές των Στάθη Ρόκα, Διονύση Μακρυδημήτρη, οι οποίοι διεκδικούν οφειλόμενα. To συμβόλαιο του πρώτου έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει επιθυμία από την πλευρά της διοίκησης για ανανέωση, ενώ ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και ζητά να μείνει ελεύθερος. Είναι δεδομένο πως οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου θα κινηθούν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ.

Νέα παράταση για ΙΚΑ και εφορία

Οι πληρωμές σε ΙΚΑ και εφορία «καίνε» στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο οι πολιτικές εξελίξεις δίνουν παράταση στην αποπληρωμή τους, λόγω της αργίας των τραπεζών. Το γεγονός ότι οι τράπεζες της χώρας θα παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (6/7), επιτρέποντας με το… σταγονόμετρο τις αναλήψεις, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζει χρόνο, αφού όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση, «εάν δεν πραγματοποιηθούν οι πληρωμές, σε κάθε περίπτωση, δεν θα υπάρχει απώλεια της ρύθμισης και δεν θα προστεθεί τόκος υπερημερίας».

Τελειώνει σήμερα το Volos Cup

Σήμερα, Τετάρτη (1/7) ολοκληρώνεται το Volos Cup με τη διεξαγωγή του τελικού και της τελετής λήξης στο ΕΑΚ Βόλου. Το τουρνουά που ξεκίνησε το 2011, έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος συμμετείχε και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε γήπεδα του Βόλου, της Ι.Μ. Δημητριάδος, της Αλλης Μεριάς και της Πορταριάς με επίσημους διαιτητές της ΕΠΣΘ, με περίπου 500 παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1997 – 1998 – 1999, το 2000 – 2001, το 2002 – 2003, το 2004 – 2005 και το 2006 – 2007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου