ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει την ενίσχυση

συνεχίζει-την-ενίσχυση-446937

Αγκάνη και Γαλιατσάτου, άλλες δύο μεταγραφές για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεχίζει την ενίσχυσή του το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά την απόκτηση των Χούτα, Διαμαντοπούλου και Ντελή.

Ετσι σε δύο ακόμη μεταγραφές νεαρών αθλητριών εκτός Βόλου που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια της νέας σεζόν στην Α2 Κατηγορία Γυναικών προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για τις Δανάη Αγκάνη και Αναστασία Γαλιατσάτου, με τη σχετική ανακοίνωση να φιλοξενεί τα βιογραφικά των δύο 19χρονων.

Η Δανάη Αγκάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996, έχει ύψος 1.80, αγωνίζεται στη θέση 4, είναι πρωτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, ενώ οι προηγούμενες ομάδες της ήταν ο ΜΕ.ΛΑ.Σ Αγιος Ελευθέριος, ο Αθηναϊκός Βύρωνα και η Τερψιθέα Γλυφάδας.

Η Αναστασία Γαλιατσάτου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2/3/1996 κι έχει ύψος 1,68. Τα πρώτα μπασκετικά βήματα της τα έκανε στην Ευρυάλη Γλυφάδας, μεταπήδησε στον Πανιώνιο το 2011 όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στις νεανίδες και συμμετείχε στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου στον τελικό του Κυπέλλου. Το καλοκαίρι του 2011 ήταν μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων που συμμετείχε σε τουρνουά στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό, όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα νεανίδων. Η μπασκετική της συνέχεια ήταν στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΚΑ και επίσης την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α ’ ΕΣΚΑ με την γυναικεία ομάδα της Πεύκης. Υπήρξε μέλος της μικτής ΕΣΚΑΝΑ και Εθνικών ομάδων. Είναι φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας στα Τρίκαλα.

Την προηγούμενη εβδομάδα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, απέκτησε τρεις νεαρές ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες από τον B.C. Volos.

Συγκεκριμένα απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή την 15χρονη και πολλά υποσχόμενη Βάλια Χούτα, καθώς και τις δεκαεξάχρονες ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες Σταματία Διαμαντοπούλου και Ντελή Χαρά.

Οσον αφορά τις έμπειρες λύσεις η Νίκη Ζέρβα και η Ραφαέλα Σουλτάνη δείχνουν πως θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα σεζόν και θα τον ενισχύσουν στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον δεν θα συνεχίσει στην ομάδα η Ευτυχία Δεληγιάννη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου