ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο Γ.Σ. και εκλογές της ΕΣΚΑΘ

αύριο-γ-σ-και-εκλογές-της-εσκαθ-450985

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, η οποία καλεί τα σωματεία – μέλη της να συμμετάσχουν σε αυτή.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 10.00 π. μ. στη Λάρισα και την αίθουσα του ΕΒΕΛ (Παπακυριαζή 44).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2. Διαγραφή Σωματείων – Μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

3. Απολογισμός και Εγκριση Πεπραγμένων Απερχόμενης Διοίκησης

4. Εγκριση Οικονομικού Απολογισμού

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ. (11 Τακτικών – 3 Αναπληρωματικών) και εξελεγκτικής επιτροπής (3 τακτικών – 1 αναπληρωματικού).

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών, θα υπάρξει επαναληπτική Συνέλευση την Κυριακή 5 Ιουλίου και ώρα 10.00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησία διάταξης και θα είναι οριστική, ανεξαρτήτως απαρτίας ή μη.

Στις εκλογές υποψήφιος θα είναι και ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος, ενώ τη Μαγνησία θα εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιο οι ήδη εκλεγμένοι Βολιώτες παράγοντες Νίκος Φαρμάκης, Απόστολος Κρεμαστάς και Ευγενία Φραγκούλη.

Στη Γ.Σ. θα επικυρωθεί και η καθιέρωση τριών μεταγραφών παικτών άνω των 30 ετών για τις ομάδες της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου