ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είμαι νικητής και ήρθα για τρόπαια» δήλωσε ο Μίκαελ Εσιέν

είμαι-νικητής-και-ήρθα-για-τρόπαια-δ-489649

Πράσινος και με τη βούλα είναι πλέον ο Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος αμυντικος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ της Τρίτης έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός.

«Είμαι winner και ήρθα για τρόπαια» η πρώτη ατάκα τού 32χρονου αμυντικού μέσου στους εκπροσώπους του Τύπου, αμέσως μετά τις υπογραφές.

Αφού τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του κι αμέσως μετά μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις δηλώσεις που έκανε ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό.

Για μένα αυτή η μεταγραφή είναι μεγάλη πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα»

Αναφερόμενος στην υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος: «Δεν το περίμενα. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο, θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω το παν για να τους το ανταποδώσω.

Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες, γενικά τα αποδυτήρια. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου