ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτούς θα βρει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Champions League

αυτούς-θα-βρει-ο-παναθηναϊκός-στα-προκ-491815

Μετά την νίκη του απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες στα φετινά πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε μαθηματικά την 1η θέση των πλέι οφ, καθώς και το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί λοιπόν θα έχει δύσκολο έργο αφού οι ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» στην κλήρωση της 17ης Ιουλίου θα βρίσκονται στους αδύναμους (19.880 βαθμοί) στο γκρουπ των μη πρωταθλητών. Έτσι λοιπόν, απέναντι τους στον 3ο προκριματικό του Champions League θα βρουν μια εκ των: Σαχτάρ Ντόνετσκ (2η στην Ουκρανία), Άγιαξ (2ος στην Ολλανδία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2η στη Ρωσία), Κλαμπ Μπριζ (2η στο Βέλγιο) και Μονακό (3η στην Γαλλία).

Οι αγώνες του 3ου προκριματικού είναι προγραμματισμένοι για τις 28/29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί για τις 4/5 Αυγούστου.

Από κει και πέρα, σε περίπτωση πρόκρισης του, στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το «τριφύλλι» θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο αφού θα είναι και πάλι στους αδύνατους, με τους… σίγουρους πιθανούς αντιπάλους να είναι οι: Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βαλένθια, ενώ οι υπόλοιποι δύο δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί με σιγουριά.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου