ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπήκαν στην «Κλούβα» οι μπουλντόζες

μπήκαν-στην-κλούβα-οι-μπουλντόζες-519853

Ενώ σήμερα στις 5 μ.μ. η ομάδα Παίδων της Νίκης Βόλου παίζει στο Διμήνι με την Αγία Παρασκευή

Τα έργα ανακατασκευής του «Παντελής Μαγουλάς» ξεκίνησαν από χθες για την ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου, με τις μπουλντόζες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα έργα ανακατασκευής που ξεκίνησαν από χθες αφορούν την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των κυανόλευκων, ο οποίος ήταν σε τραγική κατάσταση τους τελευταίους μήνες.

Η ιστορική «Κλούβα» θα αποτελέσει το «κάστρο» της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα πρώτα έργα αφορούν τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και εφόσον βρεθούν τα κονδύλια, αναμένεται να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις, μετατρέποντας σε ακόμη πιο λειτουργικό το γήπεδο για τους θεατές και τις ομάδες που θα αγωνίζονται σε αυτό.

Τα έργα επανασποράς αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου, η οποία και υπολογίζεται για τα μέσα Ιουλίου με την «πρώτη» να διεξάγεται φυσικά μπροστά στο κοινό της Νίκης.

Οπως αναφέρει και η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της: «Αρχισαν οι εργασίες βελτίωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων και τοποθέτησης φυσικού χλοοτάπητα, στην ιστορική έδρα του συλλόγου μας, το Π. Μαγουλάς. Ηδη τα ειδικά μηχανήματα καθάρισαν τα υπόλοιπα του παλαιού χόρτου που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αρχίζουν και παρεμβάσεις σε χώρους χρήσης (αποδυτήρια και άλλες αίθουσες). Ο προγραμματισμός προχωράει, με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Η Επιτροπή ευχαριστεί την εταιρεία «Υδροκίνηση» ΑΒΔΕΛΙΔΗΣ – ΜΠΟΙΛΗΣ Ο.Ε. για την προσφορά υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των αποδυτηρίων».

Ντέρμπι για τους Παίδες

Ντέρμπι πρωταθλήματος περιλαμβάνει η σημερινή μέρα, μιας και για το πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ, οι παίδες της Νίκης Βόλου θα αγωνιστούν στις 5 μ.μ. απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Διμηνίου και στόχος των κυανόλευκων του Νίκου Σπυριδάκη είναι οι τρεις βαθμοί με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος, αφού οι ερυθρόλευκοι είχαν επιβληθεί με 1-0 στο παιχνίδι του α’ γύρου. Εφόσον αυτό επιτευχθεί σήμερα οι κυανόλευκοι θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο, έχοντας να αντιμετωπίσουν στο φινάλε του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Λόγω τραυματισμού του αρχικά ορισθέντος διαιτητή κ. Παλιούρα, η Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Θ. προχώρησε στην αντικατάστασή του με την κ. Κουσκούνη, ενώ χρέη βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Νικόπουλος και Σακκάς.

Μάλιστα η Διοικούσα επιτροπή των κυανόλευκων απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των μικρών: «Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν κοντά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Το παρών θα δώσει το Τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και όλη η Διοικούσα Επιτροπή».

Η βαθμολογία Αγ. Ν-Ι-Η Β.

1. Αγία Παρασκευή 10 10-0-0 30

2. Νίκη Βόλου 10 9-0-1 27

3. Ολυμπιακός Βόλου 11 6-1-4 19

4. Μαγνησιακός 11 5-1-5 16

5. Αθλος Αλμυρού 12 5-0-7 15

6. Σαρακηνός 11 1-1-9 4

7. Θησέας Αγριάς 11 0-1-10 1

Τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Στο μεταξύ κανονικά συνέχισαν τη δραστηριότητά τους τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών του συλλόγου το περασμένο Σάββατο, σημειώνοντας μόνο νίκες.

Αναλυτικά:

Πύρασος – Νίκη Βόλου 1-2 (γεν. 2001)

ΑΕΒΔ – Νίκη Βόλου 4-6 (γεν. 2003)

Νίκη Βόλου – Αθλος Αλμυρού 1-0 (γεν. 2004)

Δοκιμές στη συνέχεια

Μετά το πέρας του αγώνα παίδων το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων και ο Λεωνίδας Μπίλης θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις του Olimpico, όπου και θα δοθεί συνέχεια στις προ εβδομάδας δοκιμές ποδοσφαιριστών. Είκοσι από τους ποδοσφαιριστές από 15 έως 20 ετών, που ικανοποίησαν τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του θα υποβληθούν σήμερα σε νέα τεστ, ενώ δεν αποκλείεται η συμμετοχή και άλλων ποδοσφαιριστών. Παρόντες θα είναι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου, αλλά και ο προπονητής τους Κώστας Μπράτσος. Το νέο camp αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 13/05 και αύριο Πέμπτη 14/05 και ώρες 09:00 – 10:30 και 18:30 – 20:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου