ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση των Austrian Boys για τον αγώνα με την ΑΕΛ

ανακοίνωση-των-austrian-boys-για-τον-αγώνα-με-την-525440

Δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια .. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε

Είναι αλήθεια ότι η χθεσινή έκβαση του αγώνα της ομάδας μας αλλά και γενικότερα η αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά τα αποτελέσματα στους μέχρι τώρα 3 αγώνες των play-off δεν έχουν ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας.

Είναι αλήθεια ότι είμαστε στεναχωρημένοι.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα απαξιώσουμε την μέχρι τώρα προσπάθεια που έχουν κάνει όλοι φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν μας εκφράζουν αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα για κανέναν μέσα από την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου φέτος, ειδικά την ώρα των αγώνων. Πότε δεν έχουμε λειτουργήσει έτσι και ούτε τώρα θα το κάνουμε. Έχουμε αποδείξει πως ότι έχουμε να πούμε, το λέμε δημόσια και φανερά, δεν κρυβόμαστε και ότι κριτική και αν κάνουμε την κάνουμε στο σωστό χρόνο και όπως πρέπει.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή όπως έχουμε μόνο μια επιλογή! Πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μέχρι τέλους.

Να κάνουμε πράξη δηλαδή αυτό που λέμε … “Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα”

Έχουμε υπομονή και δεν ξενερώνουμε με μια ή δυο ήττες. Αυτό που θέλουμε είναι απλά να βλέπουμε ότι όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και εμείς τότε θα είμαστε κοντά τους.

Θέλουμε επίσης να καταγγείλουμε δημόσια την χθεσινή στάση κάποιων αστυνομικών των ΜΑΤ που ήρθαν από άλλες πόλεις εκτός του Βόλου και οι οποίοι λειτούργησαν απολύτως προκλητικά εναντίον φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί – που ούτε καν γνωρίζουν από ότι φάνηκε να διαχειριστούν μια κατάσταση σε ένα γήπεδο – εισέβαλαν στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και, δημιούργησαν με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους μια μεγαλύτερη ένταση χωρίς κανέναν λόγο. Όσοι απορούν λοιπόν πως δημιουργούνται επεισόδια στα γήπεδα ας κοιτάξουν και προς αυτούς που υποτίθεται έχουν την ευθύνη της ασφάλειας αλλά αποδεικνύονται πολλές φορές κατώτεροι των περιστάσεων.

Austrian Boys

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου