ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάθε μέρα και καλύτεροι οι μικροί…

κάθε-μέρα-και-καλύτεροι-οι-μικροί-536558

Ακόμη ένα φιλικό τεστ δοκιμών έδωσαν το περασμένο Σάββατο οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά το 4-4 στο Διμήνι με την ΑΕ Διμηνίου ανεδείχθησαν ισόπαλοι, αλλά δίχως τέρματα, με αντίπαλο την ομάδα της Αγχιάλου αυτήν τη φορά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτο: ΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑΣΗ

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του Παντελής Μαγουλάς αποτέλεσε αναμφίβολα τροχοπέδη στην προσπάθεια και των δύο ομάδων, οι οποίες προσπάθησαν όμως να βγάλουν φάσεις απέναντι από τις δύο εστίες, ωστόσο το 0-0 δεν έμελλε να αλλάξει. Οι ιθύνοντες των κυανόλευκων συνεχίζουν την προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της νέας Νίκης και αυτή δεν θα μπορούσε να στερείται του τοπικού στοιχείου και των ποδοσφαιριστών, που στελέχωσαν φέτος τις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομής της SuperLeague.

Σε ένα ακόμη φιλικό με πολλά βλέμματα να τους παρακολουθούν, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου επιχείρησαν να δείξουν εκ νέου το καλό τους πρόσωπο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Μπράτσου, βγάζοντας για ακόμη μία φορά θετική εικόνα με την παρουσία τους στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι στην τελική προσπάθεια στάθηκαν άτυχοι.

Ο αγώνας

Οι κυανόλευκοι ήταν εκείνοι που υπερίσχυσαν στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, απειλώντας, ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη εστία. Συγκεκριμένα στο 23’ και μετά από προβολή του Χρήστου Γκάμπα, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, για να ακολουθήσει δύο λεπτά αργότερα, εκτέλεση φάουλ από τον Σταύρο Βουρδάκη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει τελικά την μπάλα, έπειτα από σύγχυση των αμυνομένων στη μικρή περιοχή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χρήστος Γκάμπας βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να μπλοκάρει το πλασέ του νεαρού επιθετικού.

Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όταν αρχικά και στο 34’ ο Μπλούχος μετά από πάσα του Γκάμπα, έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την αντίπαλη εστία.

Στην τελευταία μεγάλη φάση του α’ μέρους, ο Γκλαβίνης που χρησιμοποιήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι, ως αμυντικός μέσος, έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως το σουτ που έπιασε στο 39’, έγλυψε τη συμβολή των δοκών, καταλήγοντας άουτ.

Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, έπαιξαν κυρίως «κόντρα ποδόσφαιρο» και έψαξαν το γκολ σε αντεπιθέσεις, αλλά οι Μαγγιώρος και Σγατζής, όπως και ο Τσαρδακάς με κεφαλιά, δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά.

Στην επανάληψη οι αρκετές αλλαγές και από τις δύο πλευρές, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με τον Ζαρίφη να βρίσκεται σε θέση βολής στο 52’, έπειτα από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, όμως το σουτ που έπιασε πέρασε λίγο μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 75’ και έπειτα από πάσα του Δ. Γκάμπα από τα δεξιά, ο Ρακής προσπάθησε να πιάσει με τη μία το σουτ, αλλά παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε, από κόντρα σε αντίπαλα σώματα, η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ. Μέχρι και τη λήξη του 90λεπτου, η Νίκη Βόλου είχε ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά ο Τσέργας στο 82’ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια σούταρε άουτ, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Ρακή σε σέντρα του Δ. Γκάμπα, με την μπάλα να φεύγει ξανά πάνω από την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, οι προσπάθειες των Λάζογλου και Τσαρδακά δεν βρήκαν στόχο, με το 0-0 να ζωγραφίζεται πάνω από το «Παντελής Μαγουλάς».

Ικανοποιημένος ο Μπράτσος

Με δήλωση του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, σχολίασε:«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ουσιαστικά οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι που είχαμε, βάσει του χρόνου, έχουν επιτευχθεί όλοι. Τα παιδιά δείξανε σε μεγάλο βαθμό δεκτικότητα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που μας έλειπε ήταν μόνο η ουσία και αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Σε όλους τους άλλους τομείς τα παιδιά παίρνουν άριστα».

Παρών από Μπίλη…

Μπορεί οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου να έψαχναν απεγνωσμένα… αλλά να μην είδαν τον Λεωνίδα Μπίλη στην κερκίδα του Παντελής Μαγουλάς, αλλά ο Μπίλης ήταν στον πάγκο. Οχι της Νίκης Βόλου, αλλά της Αγχιάλου. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μπίλης με παρουσία σε Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου ως ποδοσφαιριστής και στην Χλόη ως προπονητής, βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας, λίγα 24ωρα μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης (46’ Πύλος – 69’ Νταής), Σιφνιώτης (46’ Στεργίου), Μπλούχος (76’ Χιούσης), Ράπτης, Ζαρίφης (72’ Κελεσίδης), Γκλαβίνης (46’ Β. Ρακής), Καρακώστας (72’ Κουτσαρνάκης), Στ. Βουρδάκης (69’ Δ. Γκάμπας), Λάμπρου (46’ Τσέργας), Ματθαίου (67’ Λαρίσης), Χρ. Γκάμπας (64’ Μπακογιάννης).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σταθόπουλος, Τσαρδακάς, Δημ. Μαυρόπουλος, Στεργίου, Μπούτλας, Βέτσικας, Γιαννούχος, Τσακόγιας, Μαγγιώρος, Σγατζής, Καραγιώργος.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σοφιανός, Γκινίδης, Γιάτσε, Κούκης, Σίμος, Τοκαλής, Τσέλιος Ηλ., Τσέλιος Στ., Τσάρας, Λάζογλου, Αγαθοπολίτης, Μπατζάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου