ΜΠΑΣΚΕΤ

Αίτημα Δημ. Γιαννακόπουλου σε Τσίπρα για τιμωρία του… Σπανούλη!

αίτημα-δημ-γιαννακόπουλου-σε-τσίπρα-γ-538230
Κατά τη διάρκεια της διακοπής του ντέρμπι ΠαναθηναΪκού-Ολυμπιακού για την Α1 μπάσκετ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση στη NOVA:

«Ενας άνθρωπος ο οποίος πλούτισε από τον Παναθηναϊκό, έχει 20-30 εκατομμύρια. στο λογαριασμό του και υποτίθεται ότι είναι παράδειγμα για τα νέα παιδιά, κατάφερε να χαλάσει έναν αγώνα με τόσο κόσμο, ενώ έως τότε δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και συγχαρητήρια. Ομως ήλθε ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός τύπος να αμαυρώσει τη γιορτή. Γιατί; Επειδή κατάφερε μια φορά να κερδίσει, πρέπει να μας δείξει τα αυτιά του; Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Κάνω έκκληση στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κοντονή που έχουν κάνει μεγάλο αγώνα στην καταπολέμηση της βίας, να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο.

Ο Σπανούλης δεν έχει θέση στην Ελλάδα, δεν έχει δουλειά στο ελληνικό μπάσκετ. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον τιμωρήσει. Εχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο και δεν έχω δει ποτέ κανέναν αθλητή να προκαλεί. Ντροπή στον Σπανούλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου