ΠΟΛΟ

Εμεινε εκτός με παράπονα ο ΟΥΚ Βόλου

εμεινε-εκτός-με-παράπονα-ο-ουκ-βόλου-547066

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή οι αγώνες του Β’ Γύρου της προκριματικής φάσης της Α2 Πόλο Ανδρών, οι οποίοι ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή (24/4) με τη συμμετοχή του ΟΥΚ Βόλου, που έμεινε στην τρίτη θέση και του ΝΟΒΑ, που τερμάτισε στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.

Ο ΟΥΚ έψαχνε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως έμεινε εκτός της προνομιούχου δυάδας, έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για το παιχνίδι κόντρα στην οικοδέσποινα ομάδα της Χαλκίδας, χθες Κυριακή, όπου καταλογίστηκαν 9 αποβολές σε βάρος των Βολιωτών έναντι 4 των γηπεδούχων.

Στον Α’ Όμιλο (οι αγώνες του οποίου για το Β’ γύρο διεξήχθησαν στη Χαλκίδα), ο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο ΝΟ Χαλκίδας πήραν την πρόκριση για τη συνέχεια, ενώ ο ΟΥΚ Βόλου τερμάτισε στην 3η θέση και θα συνεχίσει στα playout, παίζοντας για την παραμονή με ακόμη οκτώ ομάδες και την ομάδα του ΝΟΒΑ, από τις οποίες υποβιβάζονται οι τέσσερις.

Από κει και πέρα, ΝΕ Πατρών και ΝΟ Πατρών εξασφάλισαν την πρόκριση στον Ομιλο Ανόδου της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών από το Γ’ Ομιλο.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του Β’ Γύρου, οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 6) σχηματίζουν τον όμιλο Ανόδου και οι υπόλοιπες κάθε ομίλου (σύνολο 9) τον όμιλο Καθόδου. Οι αγώνες της τελικής φάσης και στους δύο (2) ομίλους θα διεξαχθούν 29-31 Μαΐου (Α’ Γύρος) και 17-19 Ιουλίου (Β’ Γύρος). Η κλήρωση των αγώνων της Τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ στις 6 Μαΐου (13.30).

Τέλος, οι αγώνες του Β’ Ομίλου – Κρήτη (στο κολυμβητήριο Ηρακλείου), για το Β’ γύρο, θα γίνουν το τριήμερο 8-10 Μάιου.

Για τον ΟΥΚ αγωνίστηκαν: (Τερματοφύλακες) Λαγωνικάκης, Κ. Τσιανάκας, Πάκος (Αμυντικοί) Παππάς, Κουλουκτσής, Μαρασλής, Γιαβαρίδης (Περιφερειακοί) Κοράκης, Χ. Μαρινάγης, Γ. Μαρινάγης, Ιωαννίδης, Κολημήτρας, Μαρτζούχος, Δημητρίου, Ν. Τσιανάκας (Φουνταριστοί) Μπαχάς, Γραμμένος, Στεργίου (Προπονητής) Ζαφείρης Μαρινάγης.

Τη σύνθεση του ΝΟΒΑ αποτέλεσαν οι: (Τερματοφύλακες) Βόντζος, Μπουντούκος, Πασχαλόπουλος (Αμυντικοί) Λέτσιος, Ζαμάνης, Κουκορίνης, Καγιάφας (Περιφερειακοί) Φυντικίδης, Μαλλιαρός, Χατζόπουλος, Διαμάντης, Κατσώνης, Νικολάου, Βαλιάτζας, Μίλτος, Μωυσιάδης (Φουνταριστοί) Σπανός, Γεωργιάδης, Τζιάνης (Προπονητής) Ζαφείρης Χαλάς.

Τα αποτελέσματα του β’ γύρου στη Χαλκίδα

ΝΟ Χαλκίδας – ΝΕ Λαμίας 18-5

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟΒΑ 16-3

ΝΟΒΑ – ΝΟ Χαλκίδας 1-16

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΟΥΚ Βόλου 10-7

ΝΕ Λαμίας – ΝΟΒΑ 16-6

ΝΟ Χαλκίδας – ΝΑΟ Κέρκυρας 8-9

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΕ Λαμίας 10-4

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χαλκίδας 6-7

ΝΟΒΑ – ΝΑΟ Κέρκυρας 6-15

ΝΕ Λαμίας – ΟΥΚ Βόλου 6-13

Η βαθμολογία

1. ΝΑΟ Κέρκυρας 21

2. ΝΟ Χαλκίδας 18

3. ΟΥΚ Βόλου 15

4. ΝΕ Λαμίας 6

5. ΝΟΒΑ 0

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου