ΠΟΛΟ

Εμειναν εκτός οι παίδες του ΟΥΚ Βόλου

εμειναν-εκτός-οι-παίδες-του-ουκ-βόλου-561266

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες Κυριακή διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων στο πόλο. Μοναδική βολιώτικη συμμετοχή ήταν εκείνη του ΟΥΚ Βόλου, με τους μικρούς όμως να μην καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, μιας και τερμάτισαν στην 4η θέση του ομίλου τους. Αντίθετα την πρόκριση για την τελική φάση από τον Ομιλο του Βόλου πέτυχαν οι ΝΟ Πατρών και ΝΟ Λάρισας. Συγκεκριμένα στον 5ο όμιλο συμμετείχαν οι: Ν.Ο. Πατρών, Κ.Ε. Κοζάνης, ΝΑΣ Ημαθίας, Ν.Ο. Λάρισας, Νηρέας Λαμίας και ΟΥΚ Βόλου.

Για την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου αγωνίστηκαν οι: (προπονητές: Γιώργος Ντόνας, Θωμάς Μεφσούτ) Βαλεντίνος Νάσιος, Χρήστος Τσιμπανογιάννης, Μανώλης Καραΐσκος, Χρήστος Κουφιδάκης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Αλέξανδρος Νασιάκος, Αποστόλης Γαργαλέτσος, Λευτέρης Μπένης, Παναγιώτης Τέκος, Βασίλης Βλιώρας, Μάρκος Ντόνας, Χριστόφορος Γαλάνης, Αποστόλης Αποστολίδης, Ευθύμης Νασιάκος, Γιάννης Μαρινάγης.

Τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος»

Παρασκευή

Ν.Ο. Πατρών – Ο.Υ.Κ. 10-4

ΝΑΣ Ημαθίας – Ν.Ο. Λάρισας 3-12

Κ.Ε. Κοζάνης – Νηρέας Λαμίας 3-14

Σαββάτο

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 6-6

Νηρέας Λαμίας – ΝΑΣ Ημαθίας 13-8

ΝΟ Πατρών – ΚΕ Κοζάνης 17-2

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 10-8

ΚΕ Κοζάνης – ΟΥΚ Βόλου 0-11

ΝΑΣ Ημαθίας – ΝΟ Πατρών 2-17

Κυριακή

Ο.Υ.Κ. – Νηρέας Λαμ. 6-7

Ν.Ο. Πατρών – Ν.Ο. Λάρισας 9-6

Κ.Ε. Κοζάνης – ΝΑΣ Ημαθίας 0-10

Νηρέας Λαμ. – Ν.Ο. Πατρών 7-19

Ν.Ο. Λάρισας – Κ.Ε. Κοζάνης 5-0

ΝΑΣ Ημαθίας – Ο.Υ.Κ.Βόλου 10-13

Η βαθμολογία

1. ΝΟ Πατρών 15

2. ΝΟ Λάρισας 10

3. Νηρέας Λαμίας 9

4. ΟΥΚ Βόλου 7

5. ΝΑΣ Ημαθίας 3

6. ΚΕ Κοζάνης 0

Την Πέμπτη οι Εφηβοι

Στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, η οποία και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο από τις 23 έως τις 26 Απριλίου θα συμμετέχει και ο ΟΥΚ Βόλου, αντιμετωπίζοντας Π. Φάληρο, ΝΟ Λάρισας, Απόλλο και Γλυφάδα, ενώ στον άλλον όμιλο είναι οι: Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, Χίος, Ρέθυμνο και Χανιά.

Αναλυτικά τα δύο γκρουπ:

1ος όμιλος: Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Χίου, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ν.Ο. Χανίων.

2ος όμιλος: Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Λάρισας, Ο.Υ.Κ. Βόλου, Α.Σ. Απόλλο, ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο ΟΥΚ Βόλου πήρε την πρόκριση και στα τελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών. Η τελική φάση (δύο όμιλοι των πέντε ομάδων) θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούλιο. Με την ομάδα του ΟΥΚ αγωνίζονται οι: Πάκος Εμμανουήλ, Δίπλας Ιωάννης, Καραγιάννης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Δημητρίου Ευθύμης, Μαρτζούχος Αγγελος, Στεργίου Γιώργος, Τσιανάκας Δημήτρης, Καλιτζαίος Αναστάσης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Χαμίτης Δημήτρης, Κυριαζής Αλέξανδρος, Αλεξίου Σπύρος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Καραΐσκος Μάνος, Τσιαμπανογιάννης Χρήστος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου