ΤΟΠΙΚΟ

Με πάθος και ψυχή, Πρωταθλητής ο Γ.Σ. Αλμυρού

με-πάθος-και-ψυχή-πρωταθλητής-ο-γ-σ-αλμ-562893

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να αγωνίζεται με εννέα παίκτες πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης και να μην έχει το σκορ υπέρ του, ο Γ.Σ. Αλμυρού με γκολ του Βασίλη Αναστασίου στο 99’, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, οδήγησε στην παράταση τον επαναληπτικό απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου και αναδείχθηκε νικητής στα πέναλτι, κατακτώντας το δέκατο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου, που είχαν το ανατρέψουν το κατά τους 1-0 απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου και είδαν στο 85’ να μένουν με εννέα παίκτες, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και σκόραραν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Αναστασίου στο 99’, ενώ στα πέναλτι επικράτησε με 4-3, σηκώνοντας έτσι το τρόπαιο στον ουρανό του Αλμυρού. Επεισοδιακός ο σημερινός δεύτερος τελικός, αφού η ακύρωση γκολ των γηπεδούχων στο 83’ ως οφσάιντ οδήγησε σε ένταση και πεντάλεπτη διακοπή. Η Α.Ε. Διμηνίου, έχασε έτσι το τρόπαιο στην ίδια διαδικασία, μέσω της οποίας είχε κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΘ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πλέον, οι κυανόλευκοι παίρνουν το εισιτήριο για το μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, που θα αρχίσουν στις 10 Μαΐου και θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Πιερίας.

Τα πέναλτι

Αποστολίδης απόκρουση

Μαλισσόβας 1-0

Φαρασόπουλος 1-1

Κυριάκος 2-1

Μόσιος 2-2

Χειλάς απόκρουση

Σπ. Αναστασίου 2-3

Φαράντος 3-3

Σατελιάν απόκρουση

Β. Αναστασίου 4-3

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης (46’ Χειλάς), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, Ράπτης (61’ Μαλισσόβας), Β. Αναστασίου, Αραπίτσας, Αντζούρης (73’ Ν. Βούλγαρης).

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ (Κώστας Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Σπ. Αναστασίου, Ζάγκας, Βητόπουλος, Μοράλες, Φαρασόπουλος, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Τσουκάλης (85’ Μόσιος), Αξιώτης (62’ Τσεκούρας), Τανάγιας (74’ Σατελιάν).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου