ΤΟΠΙΚΟ

Στις 3 μ.μ. το δεύτερο μπαράζ τίτλου

στις-3-μ-μ-το-δεύτερο-μπαράζ-τίτλου-565001

Ο Γ.Σ.Α. και η Α.Ε.Δ. παίζουν τον τίτλο αύριο Σάββατο στον Αλμυρό

Στις 3 μ.μ. θα αρχίσει το αυριανό δεύτερο μπαράζ τίτλου ανάμεσα σε Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ε. Διμηνίου, και όχι στις 4 μ.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο επαναληπτικός αγώνας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας ορίζεται για την 18/4/2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στην Πρωταθλήτρια ομάδα». Στο πρώτο ματς η ΑΕΔ είχε κερδίσει 1-0 με γκολ του Μιχάλη Τσουκάλη.

Ανακοίνωση – κάλεσμα του Γ.Σ.Α.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Αλμυρού ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Αλμυρού για το βροντερό παρών που έδωσε στο γήπεδο του Διμηνίου στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και τον καλεί εκ νέου στον 2ο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 15:00 στο γήπεδό μας στον Αλμυρό.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και η ομάδα μας αύριο Σάββατο δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, όπου η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο θα είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την έκβαση του αγώνα.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να παραμείνει δυναμικά στο πλευρό της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Α.Ε. Διμηνίου και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθεί με την φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του να… σπρώχνει την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόνο με την βοήθεια ΟΛΩΝ μας μπορούμε να πετύχουμε.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο να είναι δίπλα τους.

ΟΛΟΙ στο γήπεδο, ΟΛΟΙ στο πλευρό του Γ.Σ.Αλμυρού», αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ.Α.

«Φωτιά» στα play off της Καρδίτσας

Φωτιά στα play off της Καρδίτσας έβαλε το τεράστιο διπλό του Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας στον Παλαμά καθώς η ομάδα των Σελλάνων πέρασε πρώτη στην βαθμολογία για τον τίτλο στην ΕΠΣΚ, επωφελούμενη της πρώτης ήττας του Ηρακλή σε όλο το πρωτάθλημα και την περίοδο των play off.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Σέλλανα – Kυψέλη 4-0

(30’ Ρέψης, 53’ Μπούσδρας, 68’ Μπλατσέρι, 79’Κρανιώτης)

Ατρόμητoς Παλαμά – Hρακλής K. 1-2

(72’ Μπουντούρης – 5’ Καρατέλιος, 45’ Χαρβαλιάς)

Πλέον τα Σέλλανα έχουν 9 βαθμούς, ο Ατρόμητος Παλαμα ακολουθεί με οκτώ και ο Ηρακλής έπεται με 7 βαθμούς. Τους ίδιους αγώνες σε αντίστροφες έδρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής που θα γίνει αύριο Σάββατο με τα «φώτα» ωστόσο να πέφτουν στην Καρδιτσομαγούλα όπου ο τοπικός Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο.

Πύδνα Κίτρους – Ολυμπος για τίτλο

Πύδνα Κίτρους – Ολυμπος Λεπτοκαρυάς θα είναι το ζευγάρι το οποίο θα βγάλει την ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει την Πιερία στα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Κι αυτό γιατί η Πύδνα κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και ο Ολυμπος Λεπτοκαρυάς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Διαγόρα Σεβαστής. Οι δυο πρώτοι είχαν το πλεονέκτημα έδρας, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μόνο τη νίκη ώστε να πάνε σε επαναληπτικό αγώνα τη διαδικασία σε ουδέτερο γήπεδο. Ετσι το ζευγάρι αυτό θα βγάλει και τον πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα μπαράζ ανόδου

Από την Καρδίτσα θα ξεκινήσει ο πρωταθλητής της ΕΠΣΘ (ΑΕΔ ή ΓΣΑ) στο πρωτάθλημα πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΘ παίζει στις 10 Μαΐου στην έδρα της πρωταθλήτριας Καρδίτσας και μετά έχει εντός έδρας παιχνίδια με τις πρωταθλήτριες ΕΠΣ Πιερίας και Λάρισας.

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι: 1η αγωνιστική Κυριακή 10/05/15, 2η αγωνιστική Τετάρτη 13/05/15, 3η αγωνιστική Κυριακή 17/05/15, 4η αγωνιστική Τετάρτη 20/05/15, 5η αγωνιστική Κυριακή 24/05/15, 6η αγωνιστική Κυριακή 31/05/15. Από την ΕΠΣ Λάρισας πρωταθλητής και με νταμπλ θα είναι ο Αμπελωνιακός .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου