ΤΟΠΙΚΟ

Στην ΑΕ Διμηνίου το προβάδισμα

στην-αε-διμηνίου-το-προβάδισμα-568323

Την τύχη με το μέρος της είχε η ΑΕ Διμηνίου σήμερα στην έδρα της, όπου κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού επιβλήθηκε με 1-0, έστω κι αν οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άξιζαν το κάτι παραπάνω βάσει της εμφάνισής τους και των ευκαιρίων… αλλά η μπίλια κάθισε στο κιτρινόμαυρο με τον Τσουκάλη να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του στο 46’.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου μπορεί να καρδιοχτύπησαν, ωστόσο έχουν το πάνω χέρι μετά τον πρώτο τελικό με αντίπαλο την πρωταθλήτρια του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ. Με στόχο τον τίτλο του υπερπρωταθλητή αλλά και το εισιτήριο για τα μπαράζ που θα οδηγήσουν μεταγενέστερα στη Γ’ Εθνική, η ΑΕ Διμηνίου κατάφερε να διατηρήσει απόρθητη την έδρα της και πηγαίνει πλέον το ερχόμενο Σάββατο στον Αλμυρό (18/4, 4 μ.μ.), παίζοντας για δύο αποτελέσματα, είτε για νίκη είτε για ισοπαλία, ενώ με ήττα με σκορ 1-0 η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στην παράταση. Από την άλλη, οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου θα πρέπει να ανατρέψουν το σκορ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Σπ. Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Μαυρίδης, Αποστολίδης, (70’ Μόσιος), Τσουκάλης, Σατελιάν (76’ Κ. Ανατολής), Σαμαράς (31’ λ.τρ. Αξιώτης), Τανάγιας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος (55’ Αραπίτσας), Ράπτης, Β. Αναστασίου (75’ λ.τρ. Κρανάς), Αντζούρης (66’ Ν. Βούλγαρης), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου