ΤΟΠΙΚΟ

Επέστρεψε με μετάλλια ο Καλανδαρίδης

επέστρεψε-με-μετάλλια-ο-καλανδαρίδης-569422

Ο κωπηλάτης του ΟΕΑΝΑΒ συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας

Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Γιάννης Καλανδαρίδης του ΟΕΑΝΑΒ στη φημισμένη διεθνή ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Ο Βολιώτης κωπηλάτης με παρτενέρ τον Κώστα Βαρδάκα κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ Εφήβων.

Συνολικά τα ελληνικά πληρώματα στην πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς κατέκτησαν 12 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 3 ασημένια και 6 χάλκινα μετάλλια, ενώ οι ομοσπονδιακοί προπονητές έβγαλαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την στελέχωση των πληρωμάτων που θα διεκδικήσουν τις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των ελληνικών κουπιών την πρώτη ημέρα. Πρόκειται για την Σοφία Ασουμανάκη στο σκιφ γυναικών, ενώ στον ίδιο τελικό η Κατερίνα Νικολαΐδου τερμάτισε στην 5η θέση, τις Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό νεανίδων και τον Σπύρο Γιάνναρο στο σκιφ ελ βαρών ανδρών. Την τρίτη θέση κατέλαβαν η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Τζιάλλα-Αγγελόπουλο και η αντίστοιχη βάρκα των εφήβων με τους Βαρδάκα-Καλανδαρίδη.

Τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, ακόμη τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ελληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες. Τα χρυσά κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος στη δίκωπο άνευ καθώς και τα δύο πληρώματα εφήβων νεανίδων και συγκεκριμένα οι Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό σκιφ και οι Βαρδάκας -Καλανδαρίδης στη δίκωπο άνευ. Επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαΐδου στο διπλό σκιφ των γυναικών, οι Τσίλης-Χρήστου στην δίκωπο, οι Εμμανουηλίδου-Τσιάβου στο διπλό ελαφρύ και ο Γιάνναρος-Μαγδανής στο αντίστοιχο των ανδρών.

ΧΡΥΣΑ:

Τζιάλλας Γ. – Αγγελόπουλος Δ. (Δίκωπος άνευ Α) 6:43:12

Πέργουλη Μ. – Ζέρβα Κ. (Διπλό σκιφ Νεαν.) 7:18:25

Βαρδάκας Κ. – Καλανδαρίδης Γ. (Δίκωπος άνευ Εφήβων ) 6:52:61

ΑΣΗΜΕΝΙΑ:

Ασουμανάκη Σ. (σκιφ Γ) 7:57:72

Πέργουλη Μ. – Ζέρβα Κ (διπλό σκιφ Νεανίδων) 7:16:50

Γιανναρος Σ. (Σκιφ ελ βαρών Α) 6:59:31

ΧΑΛΚΙΝΑ

Τσίλης Γ. – Χρήστου Γ. (Δίκωπος άνευ Α) 6:47:15

Ασουμανάκη Σ. – Νικολαΐδου Κ (Διπλό σκιφ Γ) 7:13:90

Εμμανουηλίδου Θ. – Τσιάβου Α (Διπλό σκιφ ελ βαρών Γ) 7:19:08

Γιάνναρος Σ. – Μαγδανής Π. (Διπλό σκιφ ελ βαρών Α) 6:33:09

Τζιάλλας Γ. – Αγγελόπουλος Δ. (δίκωπος άνευ Α) 6:49:28

Βαρδάκας Κ. – Καλανδαρίδης Ι. (δίκωπος άνευ Εφήβων) 6:50:13

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου