ΒΟΛΕΪ

Αλλαγή στον κυανόλευκο πάγκο

αλλαγή-στον-κυανόλευκο-πάγκο-575557

Ο Χρήστος Γαλαζούλας είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Νίκης Βόλου, με τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου να ανακοινώνει τη συνεργασία μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Ξανθόπουλου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του συλλόγου τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο κ. Γαλαζούλας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια… μιας και την περίοδο 1991-95 υπήρξε ξανά τεχνικός των κυανόλευκων.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής: «Ανακοινώνεται η λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Ξανθόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Χρήστο Γαλαζούλα, ο οποίος έχει θητεύσει και στο παρελθόν ως προπονητής της ομάδας μας (περίοδο 1991-1995) και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, ώστε να βοηθήσει το μεγαλύτερο Σύλλογο της Μαγνησίας να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του αθλήματος».

Με δήλωσή του ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. τους εφόρους, τις αθλήτριες, τους γονείς, τα ΜΜΕ τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τους χορηγούς, για την άψογη συνεργασία τα 8 συναπτά έτη που πορεύτηκα στο σύλλογο.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την αθλήτρια Ντάιμου Δέσποινα που με πρότεινε, τον συνάδελφο Μαρίνο Κουτσογιάννη που με εμπιστεύτηκε, τον ορθοπεδικό γιατρό Γιώργο Γάτο που χειρίστηκε με επιτυχία όλους τους τραυματισμούς των αθλητριών, τον φυσιοθεραπευτή Κυρτσιώτη Δημήτρη και τον Χρήστο Χρηστάκη που ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής έδωσε τα μέγιστα. Εύχομαι καλή πορεία υγεία και η Νίκη να εκπληρώσει τους στόχους της. Καλή Ανάσταση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου