ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυπελλούχοι… στο καρδιοχτύπι

κυπελλούχοι-στο-καρδιοχτύπι-575566

Με τον Ράπτη να αποκρούει τέσσερα πέναλτι οι Παίδες της Νίκης Βόλου κέρδισαν στον τελικό του VolosCup

Σε έναν τελικό που έσπασε καρδιές οι πιτσιρικάδες της Νίκης Βόλου επιβλήθηκαν χθες στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι στο τουρνουά VolosCup, που ξεκίνησε την περασμένη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Απέναντι στην ομάδα της Αθλούπολης Κρήτης οι κυανόλευκοι είχαν το τρακ… παίζοντας επί της ουσίας εντός έδρας και δεν μπόρεσαν να πιάσουν τα στάνταρ της Τρίτης όταν και είχαν κερδίσει την ίδια ομάδα με 4-0.

Μετά από δύο ημίχρονα στα οποία δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα οι παίκτες του Νίκου Σπυριδάκη αναδείχθηκαν κυπελλούχοι μέσα από τη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας Ράπτης, πήρε το κύπελλο… σπίτι του αποκρούοντας συνολικά τέσσερις φορές, με τη Νίκη Βόλου να κερδίζει τελικά με 2-1 χάρις και στα γκολ των Αποστολίδη και Δημουλά.

Αναμφίβολα επιτυχίες όπως η χθεσινή λειτουργούν ως γιατρικό στην ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από τον περασμένο Δεκέμβριο ακολούθησαν τις τύχες της πρώτης ομάδας της Νίκης Βόλου και δεν συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της SuperLeague. Πλέον, επόμενος στόχος των μικρών είναι η κατάληψη της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΘ.

Στη χθεσινή αναμέτρηση συμμετείχαν οι: Ράπτης, Χάνος, Αποστολίδης, Δημουλάς, Μόσχοβος, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Χρηστίδης, Σέλντι, Σιώμος, Ρακής, ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε και ο Βλάχος, ενώ στο τουρνουά παρόντες ήταν και οι: Κουκουτής, Ζαχείλας, Κατσαμπέκης, Τασιάς, Αλεξανδρής και Φλώρος.

Την απονομή των μεταλλίων αλλά και του Κυπέλλου στους κυανόλευκους, έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Κώστας Θεοδώρου.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου δίνει συγχαρητήρια στους μικρούς της Νίκης Βόλου, περιμένοντας και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον: «Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, η ομάδα Παίδων του Συλλόγου (γεν. 2000) κατέκτησε το Volos Cup – στην κατηγορία αυτή με σκορ 2-1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0). Το άγχος και η πίεση του αγώνα ήταν ανασταλτικοί παράγοντες στο να καταφέρουν οι νεαροί παίκτες να πετύχουν γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, παρότι η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο, στη διαδικασία ανάδειξης νικητή με χτυπήματα πέναλτι πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας Ράπτης, ο οποίος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και χάρισε τον τίτλο στο σύλλογο. Ευστόχησαν στα πέναλτι για την ομάδα οι Αποστολίδης και Δημουλάς.

Συγχαίρουμε τους παίκτες, τον προπονητή κ. Σπυριδάκη και τους υπολοίπους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό αποτελεί την απαρχή για πολλές επιτυχίες της ομάδας. Ολα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία της νέας μεγάλης ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, που όλοι ονειρευόμαστε. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ».

Στην τρίτη θέση οι Νέοι

Η ομάδα νέων του συλλόγου κατετάγη τρίτη στην κατηγορία της, χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στο μεγάλο τελικό για ένα γκολ. Από τα αποτελέσματα προέκυψε τριπλή ισοβαθμία με Αθηναϊκό και Κόρινθο και έχοντας χειρότερο συντελεστή τερμάτων έπαιξε στο μικρό τελικό, όπου επικράτησε με σκορ 4-0 της Αθλόπολης Κρήτης, με τέρματα των Γκλαβίνη (2), Μπακογιάννη και Ρακή. Στον πρωινό αγώνα είχε ηττηθεί με σκορ 3-0 από τον Αθηναϊκό. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ κουρασμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πορταριάς και δεν είχε την ανάλογη απόδοση. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Σφονδυλιά, ο οποίος υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης. Του ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και να συγκεντρώσουν χρήματα για καλό σκοπό έχουν αύριο Μ. Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, παίζοντας

σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου με τις ομάδες της Ιωλκού, του Τοξότη αλλά και του Ηρακλή Βόλου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αυτές τις Αγιες ημέρες που το Θείο Δράμα κορυφώνεται, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που υποφέρουν και ανεβαίνουν τον δικό τους «Γολγοθά».Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να τους συμπαρασταθούμε ηθικά, αλλά κυρίως υλικά, από το υστέρημά μας.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Ιωλκού και με τη συμμετοχή του Ηρακλή Βόλου και του Τοξότη Βόλου διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου αύριο Μ. Παρασκευή 10/04/2015 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς για φιλανθρωπικό σκοπό. Ωρα έναρξης των αγώνων 16:00.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ|.

Τιμή εισιτηρίου (5) ευρώ. Αξίζει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου