ΤΟΠΙΚΟ

Σε διεθνή ρεγκάτα ο Καλανδαρίδης του ΟΕΑΝΑΒ

σε-διεθνή-ρεγκάτα-ο-καλανδαρίδης-του-ο-577727

Η Εθνική ομάδα κωπηλασίας θα λάβει μέρος στην πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που δεν είναι άλλη από την 29η ρεγκάτα του Πιεντιλούκο «Paolo d’Aloja» και θα διεξαχθεί από 10-12 Απριλίου, από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα στην ομώνυμη λίμνη της Ιταλίας. Ανάμεσα στους 19 κωπηλάτες για τους αγώνες στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας βρίσκεται και ο Γιάννης Καλανδαρίδης του ΟΕΑΝΑΒ.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο και δυνατό τεστ των ελληνικών κουπιών ενόψει των πολύ μεγάλων προκλήσεων της φετινής χρονιάς αφού φέτος θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι συνεργάτες του Ομοσπονδιακοί τεχνικοί έχουν συμπεριλάβει 19 κωπηλάτες που αναχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης για την Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα είναι οι: Γιάννης Χρήστου (NOK), Γιώργος Τζιάλλας (NOI), Γιάννης Τσίλης (NOI), Διονύσης Αγγελόπουλος (OΣΦΠ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ), Γιώργος Κόνσολας (ΝΟΣαλ), Βασίλης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ), Γιάννης Πέτρου (ΙΟΘ), Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Κωνσταντίνος Βαρδάκας (ΝΟΙ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑΝΑΒ), Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ), Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Τσιάβου Αμαλία (ΝΟΙ), Παρασκευή Γιάννου (ΝΟΘ), Εμμανουηλίδου Θωμαή (ΝΟΚ), Πέργουλη Μαρία (ΝΟΘ), Ζέρβα Κατερίνα (ΝΟΙ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου