ΤΟΠΙΚΟ

Ανετος στο φινάλε ο ΓΣΑ

ανετος-στο-φινάλε-ο-γσα-583608

Την τελευταία του νίκη στο φινάλε του Β’ Ομίλου πέτυχε χθες ο ΓΣ Αλμυρού, βλέποντας πλέον τα μπαράζ με την ΑΕ Διμηνίου. Συγκλονιστικό από την άλλη ήταν το φινάλε στην ουρά, με τον Αθλο Αλμυρού να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στα μπαράζ παραμονής και τον Αετό Κερασιάς να υποβιβάζεται μετά την ήττα του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Γ.Σ. Αλμυρού – Αστέρας 1-0

Σκόρερ: (63’ Αραπίτσας)

Δίχως να δυσκολευτεί, αλλά με το φτωχό 1-0 επιβλήθηκε ο ΓΣ Αλμυρού, χθες, του Αστέρα Ριζομύλου, με τη λύση για τους γηπεδούχους να έρχεται από τον πάγκο. Συγκεκριμένα ο Αραπίτσας, που έκανε την είσοδό του στο παιχνίδι, χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στην ομάδα του, σκοράροντας με εκτέλεση φάουλ, έξι λεπτά μετά την είσοδό του. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια, έχοντας ως αντίπαλο και το δυνατό άνεμο. Στο πρώτο μέρος, ο Αντζούρης έπιασε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κουβελάς κράτησε το μηδέν, όπως έγινε και πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Π. Βούλγαρη. Στην επανάληψη, Αντζούρης και Χειλάς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για το 2-0, μετά το γκολ του Αραπίτσα, με τον πρώτο να αστοχεί από το ύψος της περιοχής, ενώ ο δεύτερος αστόχησε από καλή θέση μετά από κόντρα επίθεση.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης (60’ Κρανάς), Γρούνας, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Ράπτης (57’ Αραπίτσας), Αναστασίου, Αντζούρης (79’ Τσόγκας), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουβελάς, Μπατσικόστας (84’ Τζούμας), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (65’ Σεσκλιώτης), Ρέβης (55’ Μαγγιώρος), Περιβολιώτης, Καραμανιώλας, Νούσιας.

Μακρινίτσα – Αχιλλέας 2-1

Σκόρερ: (70’ Ντελάκος, 85’ Ευγ. Σαραφίδης)

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Μακρινίτσα, καθώς με ανατροπή επιβλήθηκε 2-1 του Αχιλλέα. Η ομάδα του Αχιλλείου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με τον Τσεκούρα στο 5’. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους μετά το 60’ και με γκολ των Ντελάκου στο 70’ και Ευγένιου Σαραφίδη στο 85’ έφτασαν στο τρίποντο της νίκης.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αλεξάνογλου (65’ Αρ. Σαραφίδης), Φράγκος, Πέτσης, Αρβανίτης, Ψήφος, Μαντζιούρας, Ντελάκος, Ευγ. Σαραφίδης, Γ. Μαστακούλης, Παρασκευάς (78’ Γ. Σαραφίδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Παναγιώτου (65’ Νιφορόπουλος), Αλπίτσης, Τσουκάρας, Διαμαντής, Τσεκούρας, Πίνας (65’ Χασιώτης), Κοτσιανίτης (46’ Μόσχος), Καλτσάς, Πλασταράς, Στέκας.

ΕΜΑ – Αθλος 1-2

Σκόρερ: ( 12’ Ρεφουγιάτι – 16’ Χρυσοστομίδης, 79’ Καραδήμας)

Με χρυσό σκόρερ τον Καραδήμα στο 79’, ο Άθλος πήρε σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο στις Μικροθήβες, επικρατώντας με 2-1 της τοπικής ΕΜΑ. Η νίκη αυτή δίνει τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Βαγγέλη Επίσκοπου να αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Ο ηττημένος θα έχει και αυτός πολλές πιθανότητες παραμονής, καθώς θα υποβιβαστεί μόνο σε περίπτωση που δεν θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ’ Εθνική κάποιος εκ των Πυράσου και Ρήγα Φεραίου. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ρεφουγιάτι στο 12’, μετά από πάσα του Παπανίκου. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 16’ μετά από το συνδυασμό Νικολάου και Χρυσοστομίδη, ο τελευταίος, με άψογο πλασέ, ισοφάρισε. Ο Άθλος είχε μπαράζ χαμένων ευκαιριών με τους Χρυσοστομίδη, Νικολάου και το Δήμα, ώσπου στο 80’ ήρθε η λύτρωση. Ο Καραδήμας επιχείρησε το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπαλίκα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παπαδάκης στο 60’ λόγω εξύβρισης αντιπάλου, ενώ στο 20’ είχαμε την αντικατάσταση του διαιτητή Τασιόπουλου, λόγω τραυματισμού, με τον α’ βοηθό Βλάχο.

ΕΜΑ: Καπαλίκας, Μπούσης (64’ Κουφαλιδάκης), Σκοτεινός, Γ. Βέτσικας, Παπανίκος, Χορταργιάς, Ρεφουγιάτι, Καπέσιος (54΄Ζαγκαβιέρος), Παπαδάκης, Ρομάριο, Ζιουλής.

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Μπέης, Ξινός (66’ Επίσκοπος), Δημόπουλος, Κουτρογιάνης, Καραδήμας, Δήμας, Νικολάου (82’ Κοντοβάς), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (89’ Σχουλής), Καμπουρίδης.

Αετός – Αγχίαλος 0-0

Σκόρερ: –

Στην Κερασιά, ο τοπικός Αετός έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κατακτήσει το τρίποντο που θα του χάριζε την παραμονή, μένοντας στο οδυνηρό 0-0 κόντρα στη σκληροτράχηλη Αγχίαλο. Στο 15’ ο Ραφαήλ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Ρωμανού. Στο 35’, το σουτ του Μαρούγκα απέκρουσε ο Ρωμανός, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα, αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του στο 90’, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Ραφαήλ. Για την Αγχίαλο, καλές στιγμές για να πετύχουν γκολ είχαν οι Φούκης και Τσακόγιας στο α’ ημίχρονο.

ΑΕΤΟΣ: Μπουρίτας, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Ταμπάκου, Κατσίκας, Μαρούγκας, Ραφαήλ.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Αγγελαδάκης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Φούκης, Στατήρας (73’ λ.τρ. Ρούλης), Ηλ. Τσέλιος (46’ Σγατζής), Καραγιώργος, Τσακόγιας (89’ Σίμος), Τσιάρας.

Δήμητρα – Πρωτεσίλαος 0-0

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, Δήμητρα και Πρωτεσίλαος κόλλησαν στο μηδέν. Ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με λιγοστές καλές στιγμές στις δύο εστίες. Στο 15’ το φάουλ του Νικηφοράκη εξουδετέρωσε ο Τίτας, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 75’. Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησαν να κλέψουν το τρίποντο της νίκης. Στο 80’ το σουτ του Σούσκο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Γοδενόπουλος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, το πλασέ του Χρ. Παναγιώτου πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης (5’ λ.τρ. Γκαρνίδης), Νικηφοράκης, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος (70’ Βογιατζής), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης (86’ Παρίσης), Χατζέλας, Κ. Παυλίδης.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης, Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Μιχόπουλος (85’ Απ. Λάμπος), Σούσκο, Χριστέλος (60’ Χρ. Παναγιώτου), Γ. Παναγιώτου (68’ Θ. Κόρκος).

Αίας – Διαγόρας 2-1

Σκόρερ: (49’ Κατσαβριάς, 70’ Χαλάτσης – 31’ Καπούλας)

Στη 2η θέση τερμάτισε ο Αίαντας Σούρπης μετά το 2-1 επί του μαχητικού Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31’. Μετά από απόκρουση του Τσιώτρα σε εκτέλεση πέναλτι του Καπούλα, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον ίδιο, που αυτήν τη φορά δε λάθεψε για το 0-1. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ του Κατσαβριά στο 49’ και του Χαλάτση στο 70’, με εντυπωσιακό μακρινό σουτ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, εξαιτίας αποβολής των Κατσαβριά και Αράπη, λόγω διαπληκτισμού. Στο 77’ ακυρώθηκε γκολ του Γιώργη ως οφσάιντ, απόφαση για την οποία εκφράζουν έντονα παράπονα οι άνθρωποι του Διαγόρα.

ΑΙΑΣ: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Μπούρας (46’ Κωστούλας), Καλοδήμος, Βέργας, Κοντογεωργάκης, Λανάι, Νικογιάννης, Χαλάτσης, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Γαλιούρας (60’ Αγριοτσιόμπανος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιόλης, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Καμπέρης, Καραμανλής.

Η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου

(Τελική)

Θ. Ομάδες Β.

1. Γ.Σ. Αλμυρού 57

2. Αίας Σούρπης 50

3. Δήμητρα 48

4. Αστέρας 45

5. Διαγόρας 43

6. Πρωτεσίλαος 43

7. Μυρμιδόνες 41

8. Α.Σ. Αγχίαλος 34

9. Μικροθήβες 24

10. Αχιλλέας 17

11. Αθλος 15

12. Αετός Κερασιάς 13

13. Μακρινίτσα 9

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου