ΤΟΠΙΚΟ

Πήρε φωτιά η κορυφή για Σκιάθο και ΑΕΔ

πήρε-φωτιά-η-κορυφή-για-σκιάθο-και-αεδ-594707

Στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος, η Σκιάθος λύγισε χθες κόντρα στο Σαρακηνό και άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο τελικό 1-1, την ώρα που η ΑΕ Διμηνίου έφυγε με το διπλό από τη Γατζέα, κερδίζοντας με 3-0 την ΑΕ 2002. Πλέον, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι Νησιώτες προηγούνται με +2, αλλά έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΔ με δύο νίκες κόντρα σε Α.Σ. Δημητριάς (εκτός) και Αρη (εντός) μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα με τη Σκιάθο, να έχει ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα της με την Ιωλκό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στον Α’ Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σαρακηνός – Σκιάθος 1-1

Σκόρερ: (13’ Μπόρας – 18’ Γκίνης)

Μπλόκο τίτλου έστησε ο Σαρακηνός στην ομάδα της Σκιάθου χθες το πρωί, με τους νησιώτες να μένουν στην ισοπαλία και στο 1-1, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για εκείνους, με τους γηπεδούχους, ωστόσο, να προηγούνται στο 13’. Συγκεκριμένα, από φάουλ του Καραπλιάγκου ο Μπόρας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη. Από την άλλη η Σκιάθος, που είχε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 4’ με τον Σκέμπι να πλασάρει και τον Καραγγέλη να διώχνει πάνω στην γραμμή, ισοφάρισε στο 18΄. Συγκεκριμένα από σέντρα του Σκέμπι για τον Γκίνη, ο τελευταίος βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με αρκετές καλές στιγμές, αλλά το ίδιο δεν συνέβη στην επανάληψη. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, με τον κ. Σκουλά να αποβάλει μάλιστα τον Ντερβίσι στο 89’ για να ακολουθήσουν οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Μάλιστα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι ποδοσφαιριστές της Σκιάθου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητικό τρίο και περισσότερο στον επόπτη Πετρόπουλο, με την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγο από τα επιτρεπτά όρια…

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κόρμπας (84’ Ιωάννου), Μπόρας, Λ. Δενελάβας (90’+7’ Κατής), Βαΐτσης (75’ Δημακόπουλος), Κολιαμήτρας.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κανταράκιας (88’ Τουρναβίτης), Καμπουρέλης, Γκίνης (70’ Ζάνης), Αραμπατζής, Γκάγκας, Σκέμπι, Τσάγγαρης (70’ Ν. Μιαρίτης), Ντερβίσι.

ΑΕ 2002 – ΑΕ Διμηνίου 0-3

Σκόρερ: (25’ Φαρασόπουλος, 79’, 89’ Σαμαράς)

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕ Διμηνίου έφυγε με το διπλό από τη Γατζέα κόντρα στην ΑΕ 2002. Για τους Κυπελλούχους της ΕΠΣΘ, ο Φαρασόπουλος έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 25ο λεπτό με κεφαλιά, κάνοντας το 0-1, όμως το δεύτερο τέρμα, που θα έδιωχνε και το άγχος των φιλοξενούμενων, έφθασε στο 79’ και αφού στο πρώτο μέρος ο Μοράλες είχε δύο δοκάρια. Σκόρερ ήταν ο Σαμαράς αυτήν τη φορά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με το τελικό 0-3 να διαμορφώνεται από τον ίδιο στο 89’.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Μ. Φιλίππου (75’ Αράπογλου), Πολυχρόνου, Πότσκα, Στουμποβίκος (46’ Κουβαράς).

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Μαυρίδης, Αποστολίδης (75’ Τανάγιας), Τσεκούρας (60’ Σατελιάν), Φαρασόπουλος, Τσουξκάλης, Σαμαράς, Αξιώτης (80’ Μόσιος).

Αρης – Δημητριάς 2-2

Σκόρερ: (5’ Τσίρος, 68’ Στραβέλας – 20’ Μπάφας, 40’ Πετρόπουλος)

Δίχως να αναδείξει νικητή, Αρης και Δημητριάς έμειναν στην ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να προηγούνται από το 5’ με τον Τσίρο και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 20’ με κεφαλιά του Μπάφα. Ο Πετρόπουλος μάλιστα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Τάκη Βαταμίδη, όταν στο 40’ και μετά από λάθος της άμυνας έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά στην επανάληψη ο Αρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 με τον Στραβέλα στο 68’.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Μαγιόγλου (46’ Ζηρδέλης), Γκοτζόπουλος (65’ Τσελεπής), Γκατζούνας, Γεωργούλας, Καψιώτης, Τσίρος, Τσιαντής, Στραβέλας (80’ Βλαχόπουλος), Μπαρμπούτας, Ιμπρα.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ζαρίφης, Τσακίρης, Δημουλάς, Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (46’ Αντριάι).

Μαγνησιακός – Αγία Παρασκευή 0-3

Σκόρερ: (70’, 78’ Μαλακασιώτης, 85’ Παντελόγλου)

Ενα 20λεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να φύγει με το διπλό από την έδρα του Μαγνησιακού. Το 0-1 έγινε στο 70’ από τον Στ. Μαλακασιώτη με σουτ, για να ακολουθήσει το 0-2 στο 78’ από τον ίδιο σκόρερ, σε κατάληξη πολύ όμορφης προσπάθειας, που ξεκίνησε από πάσα του Ζάχαρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, γύρισμα της μπάλας από τον Βούκουτο προς τα πίσω και σουτ του επερχόμενου Στ. Μαλακασιώτη, που έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Το τελικό 3-0 έγινε στο 85’, όταν ο Παντελόγου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σύγχυση της άμυνας του Μαγνησιακού.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Κατσαμόρας, Οικονόμου, Τσιάνος, Ντούρο, Μωυσίδης (46’ Τζήκας), Κόλα (80’ Γιαννακόπουλος), Τσιουρέλης (70’ Οσάφι).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Ζάχαρης, Μαλακασιώτης, Σταματίου (61’ Χαρίσης), Μουλιός (85’ Σαμαράς), Βούκουτος, Αγραφιώτης (85’ Μπαλαμώτης).

Πανιώνιος – Θησέας 1-0

Σκόρερ: (44’ Ανγκόλι)

Ενα μόλις τέρμα έμελλε να σημειωθεί στο παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Θησέα, με τους κυανέρυθρους να παίρνουν το τρίποντο, χάρις σε όμορφο συνδυασμό του Σκουφογιάννη που έκανε τη σέντρα για τον Μοσχούδη και ο τελευταίος άφησε την μπάλα για τον Ανγκόλι, που σκόραρε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας, Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (84’ Γ.Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (68’ Λυρίτσης), Μοσχούδης (75’ Καραγιώργος), Νικούδης.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου (16’ λ.τρ. Σούδης), Χάνος, Κατσιώτης, Παπαϊωάνου (85’ Ταυρής), Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.

Ιωλκός – Ν.Α. Νίκης 3-0α.α.

Ρεπό: Ηρακλής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου