ΤΟΠΙΚΟ

Παραμένει η αγωνία τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε

παραμένει-η-αγωνία-τρεις-αγωνιστικές-603965

Τρεις αγωνιστικές απομένουν ακόμη για να πέσει η αυλαία στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ με την ομάδα της Σκιάθου να διατηρείται στο +4 από την ΑΕ Διμηνίου. Οι νησιώτες ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο του Ηρακλή με τέσσερα γκολ του Γιάννη Σκέμπι, ο οποίος έπιασε και πάλι κορυφή στον πίνακα των σκόρερ με 22 τέρματα, αφήνοντας δεύτερο -κατά ένα λιγότερο- τον Λευτέρη Δενελάβα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ηρακλής – Σκιάθος 0-4

Σκόρερ: (13’, 41’, 45+, 68’ Σκέμπι)

Με το δεύτερο φετινό καρέ τερμάτων η Σκιάθος ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του Ηρακλή και παραμένει στο +4 από την ΑΕ Διμηνίου. Οι νησιώτες μπορεί να καρδιοχτύπησαν μόλις στο 1’ με τον Βουρδάκη να μην μπορεί να κερδίσει στο τετ α τετ τον Νικολαΐδη με το σουτ του νεαρού να περνά άουτ, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 13’. Συγκεκριμένα από πάσα του Αραμπατζή ο Σκέμπι έκανε το 0-1. Ο επιθετικός της Σκιάθου χτύπησε και πάλι στο 41’ μετά από ασίστ του Γκάγκα, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμη ένα τέρμα, με τον Ντερβίσι να σερβίρει για τον Σκέμπι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για το 0-3. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσαντόπουλο στο 57’ και ασταθή απόκρουση του Νικολαΐδη. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε μετά από ένα πανέμορφο τέρμα του Σκέμπι στο 68’, όταν ο επιθετικός της Σκιάθου βρέθηκε εκτός περιοχής και αφού έκανε αριστοτεχνική ντρίμπλα περνώντας την μπάλα κάτω από πόδια αντιπάλου για να σουτάρει ψηλοκρεμαστά για το προσωπικό του καρέ τερμάτων. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Ζάνη και Δημήτρη Μιαρίτη να σημαδεύουν το δοκάρι στο 80’ και στο 86’.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αρβανίτης, Δ. Μαραγγός (76’ Τζιόλας), Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Μόκιας (46’ Κίτσιος), Ψαρόμπας, Βουρδάκης, Τσαντόπουλος, Σοροβόλας, Τσατσαρώνης, Κουτσιαρής (55’ Σιαμέτης).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας, Γκίνης (62’ Τουρναβίτης), Ν. Μιαρίτης (72’ Ζάνης), Γκάγκας, Σκέμπι (70’ Φερετζέλης), Αραμπατζής, Ντερβίσι.

Α.Ε. Διμηνίου – Αγ. Παρασκευή 2-0

Σκόρερ: (60’ Τσουκάλης, 70’ Ανατολής)

Στο β’ ημίχρονο καθάρισε η ΑΕ Διμηνίου, κάμπτοντας την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραμείνουν έτσι ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης, επιστρέφοντας παράλληλα και στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχείς εξόδους. Για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου ο Τσουκάλης άνοιξε το σκορ στο 60’ με πλασέ μετά από μεταβίβαση του Αναστασίου, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Ανατολής με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσεκούρα στο 70’.

Τέλος, στο 68’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση, όταν σουτ από 30 μέτρα του Στ. Μαλακασιώτη πέρασε μόλις άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Αποστολίδης (65’ Τανάγιας), Φαρασόπουλος, Τσουκάλης, Σαμαράς (60’ Τσεκούρας), Αξιώτης (65’ Σατελιάν), Ανατολής.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Βαντεχούι, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Ν. Μαγγασιανός, Μουλιός (73’ Χαρίσης), Ζάχαρης, Σταματίου (78’ Σαμαράς), Στ. Μαλακασιώτης, Βούκουτος (85’ Μπαλαμώτης)

Αρης – Θησέας 0-2

Σκόρερ: (45’ Βαλωτής, 75’ Παπαϊωάννου)

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται και πάλι ο Θησέας Αγριάς αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Αρη Μελισσατίκων με 2-0. Τα τέρματα των «πρασίνων» σημείωσαν ο Βαλωτής στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ ο Παπαϊωάννου έκανε το 0-2 στο 75’. Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι στο 65’ για χέρι του Ελευθερίου στο 65’.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Παλάντζας (80’ Σατραζέμης), Ίμπρα, Μαγιόγλου (46’ Στραβέλας), Γεωργούλας, Τσιαντής, Γκατζούνας, Καψιώτης, Μπαρμπούτας, Τσελεπής (46’ Τσίρος), Ζηρδέλης.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Σιδηρόπουλος, Κατσιώτης, Φασούλας, Ελευθερίου, Σούδης (10’ λ.τρ. Κόκκας), Παπαϊωάννου (80’ Ταυρής), Χάνος, Βαλωτής, Χάος, Ισά.

Μαγνησιακός – Ιωλκός 1-0

Σκόρερ: (15’ πεν. Κόλα)

Με 1-0 επικράτησε ο Μαγνησιακός της Ιωλκού χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κόλα στο 15’. Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή πάνω στον Προβιά με τον Κόλα να εκτελεί και να ανοίγει το σκορ. Ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε και δοκάρι στο 30’ με τον Νιαώτη να αστοχεί, πέντε λεπτά μετά, προ κενής εστίας. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, με τον Στρούγγη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και τους ανθρώπους της Ιωλκού να διαμαρτύρονται θεωρώντας υπερβολική την απόφαση του διαιτητή. Αν και με παίκτη λιγότερο, η Ιωλκός, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75’ αλλά ο Πρέτζας σημάδεψε το δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Κατσαμόρας (65’ Τζίκας), Προβιάς, Πανόπουλος, Οικονόμου, Τσιάνος, Αθανασιάδης, Μωυσίδης (15’ λ.τρ. Καρακίτσιος), Κόλα, Νιαώτης (80’ Οσάφι).

ΙΩΛΚΟΣ: Πρωτούλης, Τσιμπανάκος (46’ Καζδαρίδης), Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Ράμα (70’ Κεφαλάς), Πρέτζας, Τόντας, Κολτσίδας, Δημητρίου, Περεντίδης.

ΑΕ 2002 – Δημητριάς 1-4

Σκόρερ: ( 70’ πεν. Πότσκα – 24’ πεν., 76’ Πετρόπουλος, 26’ Μουσαμπελίου, 47’ Ταφίλης)

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε το εμπόδιο της ΑΕ 2002 η Δημητριάς κερδίζοντας με 4-1 εκτός έδρας. Για την ομάδα του Τάκη Βαταμίλη ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 24’ με τον Μουσαμπελίου να κάνει με κεφαλιά το 0-2 στο 26’. Στην επανάληψη ο Ταφίλης πέτυχε το 0-3 στο 47’ έπειτα από ενέργεια του Πετρόπουλου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Πότσκα να ευστοχεί σε πέναλτι στο 70’ αλλά ο Πετρόπουλος πέτυχε ακόμη ένα τέρμα για το τελικό 1-4 στο 76’.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Σταθόπουλος (46’ Κουβαράς), Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Τσιργής, Μ. Φιλίππου, Πότσκα, Γ. Φιλίππου.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Γ. Ζαρίφης, Τσακίρης (75’ Μελέτης), Δημουλάς, Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης (85’ Σαμπάνης), Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου.

Σαρακηνός – Πανιώνιος 0-0

Σκόρερ: –

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για τη διεκδίκηση της κορυφής του πρωταθλήματος για τον Σαρακηνό. Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων οι «ροσονέρι» δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης και έμειναν στο 0-0 με το μαχητικό Πανιώνιο. Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Ιωνίας, έχοντας τον τερματοφύλακα Καγιάννη σε καλή μέρα, πήρε ακόμη έναν σημαντικό βαθμό. Στα θετικά η επανεμφάνιση του Στέργιου Γράντα κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς (60’ Κατής), Ιωάννου, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (75’ Στεργιόπουλος), Κόρμπας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας (66’ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (70’ Βαΐτσης-81’ λ.τρ. Λυρίτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Μοσχούδης, Ν. Νικούδης.

Ρεπό: Ν.Α. Νίκης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου