ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπράτσος: «Υπάρχει ταλέντο…»

μπράτσος-υπάρχει-ταλέντο-609804

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο νέος προπονητής της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου

Την πρώτη του επαφή είχε χθες με την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, πιάνοντας δουλειά με τους κυανόλευκους στο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την παραίτηση του Τάκη Τσόγκα από το πόστο του προπονητή της ομάδας Νέων, οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου ήταν άμεσες και προχώρησε στη συμφωνία με τον Βολιώτη τεχνικό, ο οποίος έχει εργαστεί στον παρελθόν στην Αγία Παρασκευή, στην ΑΕ Διμηνίου αλλά και στο Σαρακηνό, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις υποδομές των συλλόγων όπου εργάστηκε.

Με εμπειρία από το τοπικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας πάντα πορείες πρωταθλητισμού στους συλλόγους, ο φιλόδοξος Κώστας Μπράτσος, ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλούς με τον ίδιο να λέει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε. Μπορεί την παρούσα στιγμή η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου να μην έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αυτό δε σημαίνει όμως πως η δουλειά θα πρέπει να σταματήσει, μιας και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» σε όλα τα επίπεδα για τους κυανόλευκους.

Χθες πραγματοποίησε το πρώτο τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, δείχνοντας να τους κερδίζει από την πρώτη στιγμή, έστω κι αν το τρακ των μικρών ήταν εμφανές.

Μετά από ασκήσεις μάλιστα που πραγματοποίησαν έδωσαν και το πρώτο τους δίτερμα απέναντι στην ομάδα των παίδων του Νίκου Σπυριδάκη. Ο νέος προπονητής των Νέων περιορίστηκε αρχικά στο να παρακολουθεί τους νέους του ποδοσφαιριστές, για να αρχίσει στη συνέχεια να δίνει εντολές αλλά και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχολίασε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα τόσο της Κ17 όσο και της Κ15, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για μεγάλα λόγια, αφού προέχει η δουλειά.

Στην αρχική του τοποθέτηση ευχαρίστησε τη Διοικούσα Επιτροπή, η οποία έδωσε χθες το παρών στο Παντελής Μαγουλάς, αναφέροντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια και να δώσουμε μεγάλες υποσχέσεις. Στη νέα συνεργασία που ξεκίνησε, μου παρουσιάστηκε ένα αρχικό πλάνο και διέκρινα αρκετή διάθεση αλλά και προοπτική για ένα εποικοδομητικό μέλλον. Κάποιες προϋποθέσεις που συζητήσαμε καλύπτονται σε όλους τους τομείς και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για την πρώτη του επαφή που είχε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σχολίασε: «Είδα ότι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν μία σωστή υποδομή και βάση για να δουλέψουμε. Ολοι τους είναι αξιοποιήσιμοι αγωνιστικά και αυτό που διέκρινα είναι ότι έχουν ιδιαίτερα καλή και γρήγορη δεκτικότητα σε αυτά που θέλησα να τους περάσω από την πρώτη μέρα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι υπάρχει ταλέντο και δίψα από τα νέα παιδιά».

Στόχος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου είναι η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να απαρτίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της από ντόπιους ποδοσφαιριστές, που έχουν δίψα και θέληση για να διακριθούν. Αναμφίβολα το ταλέντο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ομάδες των πιτσιρικάδων της Νίκης Βόλου και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το νέο προπονητή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου