ΤΟΠΙΚΟ

«Δεν θίγουμε το έργο της ΕΠΣΘ»

δεν-θίγουμε-το-έργο-της-επσθ-614143

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανθιμος Γαζής

Δεν θίγουμε το έργο της ΕΠΣΘ και καμία υπόνοια δεν υπάρχει κατά του κύρους του πρωταθλήματος αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ανθιμος Γαζής.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Μετά την ανακοίνωση του συλλόγου μας που στάλθηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την 1η Μαρτίου και υπογράφεται από τον Γεν. Γραμματέα κ. Λαμπρογιώργο Δημήτρη θέλουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι.

1) Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε σκοπό να παρερμηνευτούν οι δηλώσεις μας ή να θίξουμε το έργο της ΕΠΣΘ. Σε αντίθετη περίπτωση μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε εξάρει τις ηρωικές και φιλότιμες προσπάθειες πολλών μελών του Δ.Σ. για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

2) Καμία υπόνοια δεν υπάρχει κατά του κύρους του πρωταθλήματος.

3) Οι μόνες μας απορίες ήταν για την επιλογή του διαιτητή κ. Γόργορη για την αναβολή του αγώνα και για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα.

4) Μόνο το άγχος μας και οι φόβοι μας για τα οικονομικά βάρη που επωμίστηκε ο σύλλογος μας εκφράστηκαν και που μόνο εμείς γνωρίζουμε με τι κόπο και τι αγώνα καταφέρνουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον πρώτο ιδρυθέντα σύλλογο του Πηλίου.

5) Η ανακοίνωση υπογράφεται από τον Γεν. Γραμματέα κ. Λαμπρογιώργο (όπως όλες οι ανακοινώσεις) αλλά η οποιαδήποτε απόφαση είναι από όλο το Δ.Σ. του συλλόγου και ομόφωνη.

6)Με σεβασμό προς την ΕΠΣΘ και τα ερασιτεχνικά σωματεία οφείλαμε να διευκρινίσουμε τη θέση του συλλόγου μας ώστε να μην υπάρχουν τυχόν απορίες αλλά και τυχόν παρερμηνεύσεις που δεν βοηθούν στην πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού που με κόπο και αγάπη υπηρετούμε.

7) Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να καταφέρουμε έστω και για μια ακόμη χρονιά να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον σύλλογο καθώς οι καιροί που διανύουμε μόνο συνοδοιπόροι μας δεν είναι και βλέπουμε πολλά σωματεία δυστυχώς να «σβήνουν».

Με τιμή, το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μηλεών «Ο Ανθιμος Γαζής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου