ΤΟΠΙΚΟ

Νίκη πρωταθλήτριας και έκπληξη

νίκη-πρωταθλήτριας-και-έκπληξη-622159

Η Σκόπελος κέρδισε στο Βόλο τον Τοξότη και οι Αργοναύτες τον Ανθιμο Γαζή σε εξ αναβολής αγώνες της Β’ Κατηγορίας

Με μία ακόμη νίκη (16η) της ήδη πρωταθλήτριας Σκοπέλου και με μια έκπληξη -την 2η φετινή νίκη που πέτυχαν οι Αργοναύτες κερδίζοντας τον Ανθιμο Γαζή πραγματοποιήθηκαν οι εξ αναβολής αγώνες που ήταν οι εκκρεμότητες της Β’ Κατηγορίας…

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Σκόπελος πέρασε και από το βοηθητικό του ΕΑΚ κερδίζοντας 1-3 τον Τοξότη και αυξάνοντας στους 15 τους βαθμούς διαφοράς από το δεύτερο, ενώ ο Ανθιμος Γαζης έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να πλασαριστεί στις θέσεις διεκδίκησης ανόδου χάνοντας στη Σούρπη 2-0 από τους Αργοναύτες.

Αργοναύτες – Ανθιμος Γαζής 2-0

Σκόρερ: (74’ Ε.Χ. Ζάρρας, 87’ Π. Δημητρίου)

Μεγάλη νίκη με 2-0 απέσπασαν οι Αργοναύτες απέναντι στον Ανθιμο Γαζή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στην κατοχή τους αλλά το ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποιο γκολ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στο 2ο ημίχρονο, ο Ανθιμος Γαζής, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 55’ ο Τζορβατζής σημάδεψε το δοκάρι του Καλοδήμου, ενώ στο 67’ ο Μπακογιάννης πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να βγάζουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή και να αποσοβούν το γκολ. Στο 74’ ο Ε. Ζάρρας πλάσαρε από κοντά για το 1-0 με τον Π. Δημητρίου να κλειδώνει τη νίκη για τους γηπεδούχους στο 87’ όταν, μετά από ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Καλοδήμος, Καράγγελος, Π. Δημητρίου, Αλίαζ, Βούλγαρης, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας (62’ Γ. Δημητρίου), Ε.Κ. Ζάρρας (57’ Ε.Χ. Ζάρρας), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλλου (76’ Πατσίλης)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης (61’ Σιδηρόπουλος), Κοψιαλής, Νικηφοράκης, Κουρτέσης, Καρασιώτος, Λάσκος, Κουτσουνίδης, Τζορβατζής (65’ Μπακογιάννης), Παλάσης (73’ Μπαλώσος)

Τοξότης – Σκόπελος 1-3

Σκόρερ: (92’ Τσένα – 77’ Αλεξίου, 85’ Προκοπίου, 88’ Π.Χρυσοφός)

Η πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣΘ Σκόπελος, πέτυχε ακόμη μία νίκη, την 16η σε 18 αγώνες, αυτή τη φορά με 3-1 απέναντι στον Τοξότη. Το παιχνίδι κρατούσε τα γκολ για το τέλος. Στο 77’ ο Αλεξίου πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, και άνοιξε το σκορ. Στο 85’ από φάουλ του Χρυσάνθη οι αμυντικοί του Τοξότη ολιγώρησαν με τον Προκοπίου να το εκμεταλλεύεται και να διπλασιάζει τα τέρματα των νησιωτών. Το 3-0 το πέτυχε ο Π. Χρυσοφός στο 88’ σε αντεπίθεση της ομάδας της Σκοπέλου με τον Τσένα να μειώνει στο 92’ στο τελικό 3-1.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αϊδινής, Σιαμουρδάνης, Παπούλιας, Αλ. Βέτσικας, Ζαχαριάς, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Πολύζος (80’ Βερίλης), Λένα (82’ Χρόνης), Σκεντέρης (72’ Τσιβγιούρας), Τσένα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μπακόπουλος (80’ Κονταξής), Έλσον Σένκο (46’ Προκοπίου), Παλάσκας, Αλεξίου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Γκουμάς, Αλιράι (65’ Βλαχάκης), Συνοδινός, Χρυσάνθης.

Οι σκόρερ

12 ΓΚΟΛ: Κ. Παλάντζας (Ακρόπολη), Χισάι (Σκόπελος), Μπ. Δημόπουλος (Παγασητικός)

11 ΓΚΟΛ: Κ. Μπρισμπέος (Πηλέας)

10 ΓΚΟΛ: Κουτσουνίδης (Α. Γαζής)

9 ΓΚΟΛ: Θεοδώρου (Παγασητικός/Α.Γαζής)

7 ΓΚΟΛ: Π.Χρυσοφός (Σκόπελος), Συνοδινός (Σκόπελος), Μάρκο (Τοξότης)

6 ΓΚΟΛ: Προκοπίου (Σκόπελος)

5 ΓΚΟΛ: Βασιλείου (Κανάλια), Τ. Κολυμήτρας (Ακρόπολη), Μαρ. Τσούτσας (Ακρόπολη), Δαϊλιάνης (Αργοναύτες), Δεμίρης (Δάφνη), Ευαγγελός (Δάφνη), Στ. Δημόπουλος (Παγασητικός), Μπογδανίδης (Αργαλαστή), Τσένα (Τοξότης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου