ΤΟΠΙΚΟ

Δύο χάλκινα ο Κυριαζής στο Πανελλήνιο σκι αντοχής

δύο-χάλκινα-ο-κυριαζής-στο-πανελλήνιο-626279

Ολοκληρώθηκε στο Μέτσοβο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Αντοχής 2015, με τη συμμετοχή του ΕΟΣ Βόλου. Διοργανωτές ο ΕΟΣ Μετσόβου και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Η αποστολή της Βολιώτικης ομάδας επέστρεψε με δύο χάλκινα μετάλλια και αρκετές εμπειρίες.

Στην κατηγορία των Ανδρών ο Κυριαζής Δημήτριος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα στο σπρίντ και στα 10χλμ απόσταση. Ο Γιάνκου Αθανάσιος κατετάγη 11ος στο σπρίντ και στην απόσταση ενώ ο Μπέης Νικόλαος ήταν 16ος και 9ος αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με 3 αθλητές στο αγώνισμα των 3 χλμ. Ο Μυτιλιός Ανδρέας, Μυτιλιός Κωνσταντίνος και ο Γεωργιάδης Ορφέας κατέλαβαν 6η, 8η και 11η θέση αντίστοιχα, ενώ η Αθανασιάδη Ευαγγελία στην κατηγορία Πανκορασίδων ήταν 7η.

Τέλος αναφέρουμε ότι ο Κυριαζής Δημήτριος αναχώρησε ήδη για το Kontiolahti της Φιλανδίας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου, για το οποίο είχε λάβει το εισιτήριο τον περασμένο Δεκέμβριο σε αγώνα στην Αυστρία. Να σημειώσουμε εδώ ότι τον αθλητή μας προπονεί ο Παπακρίβος Αλέξης. Οι υπόλοιποι Ελληνες αθλητές στο Παγκόσμιο είναι ο Αγγέλης Απόστολος και Καραμίχας Κλεάνθης και οι δύο του ΕΟΣ Μετσόβου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ο Εφορος Χιονοδρομίας Βορείων Αθλημάτων Νίκος Τσούκας συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου