ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζωντανός και με ελπίδες

ζωντανός-και-με-ελπίδες-626364

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προσπάθεια, θέλει να παραμείνει στην τριάδα και γιατί όχι να βρεθεί ακόμη ψηλότερα

Να συνεχίσει με νίκες -κλείνοντας την παρένθεση με την ισοπαλία απέναντι στον Τύρναβο- θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου που θα δώσει την επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή, εντός έδρας, κόντρα στον Αιγινιακό. Εως τη λήξη της κανονικής περιόδου της Football League το πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους περιλαμβάνει το ρεπό, αναμέτρηση στο Βόλο με το Φωκικό και δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Εθνικό Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε όπως στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε σημαντικό βαθμό και κυρίως διατηρήθηκε στην 3η θέση αυξάνοντας στους δύο πόντους τη διαφορά από την τέταρτη Ζάκυνθο.

«Θετικό για ακόμη ένα παιχνίδι είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του στόχου μας. Αυτό που περιμένει από εμάς όλη η πόλη. Θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά να πετύχουμε το στόχο μας» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το ματς στη Λάρισα με τον Τύρναβο.

Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε να είναι «αντίθετος στη φιλοσοφία πως όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει και να το χάσεις» τονίζοντας πως «όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να το κερδίσεις», αλλά θεώρησε ως θετικό το ότι ένας βαθμός κρατάει την ομάδα ζωντανή… στην προσπάθεια για παραμονή στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ήδη κοιτάζει μπροστά θέλοντας να μείνει ως το τέλος στην τριάδα αλλά και να κυνηγήσει την 2η θέση αν συνεχιστεί το σερί των νικών… καθώς η Λαμία θα χάσει και τους 3 βαθμούς από το ματς με την ΑΣΑ που αντικανονικά χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη.

Στην 22η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Βόλο τον Αιγινιακό, η Λαμία θα έχει δύσκολη αποστολή αφού θα παίξει εκτός έδρας με τον Τύρναβο, η Λάρισα θα αγωνιστεί στην Αμφισσα με το Φωκικό και η Ζάκυνθος εντός αλλά με τον Ηρακλή που έχει μόνο νίκες εκτός έδρας!

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσδοκεί και σε απώλειες των αντιπάλων για να μη χάσει τη θέση της στην τριάδα., καθώς υπάρχει και το προγραμματισμένο ρεπό που θα κάνει στην 23η αγωνιστική όταν θα πραγματοποιηθούν και οι αναμετρήσεις Λαμία – Ηρακλής, Καλαμαριά – Ζάκυνθος και ΑΕΛ – Εθνικός Σερρών.

Μετά το ρεπό, στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ματς (24η) στο Βόλο με το Φωκικό και δύο ματς εκτός έδρας, αρχικά στις Σέρρες και στο φινάλε στην Καρδίτσα. Η Λαμία θα παίξει στο Αιγίνιο (24η) και θα υποδεχτεί την Καλαμαριά (25η), ενώ στο φινάλε (26η) θα κάνει το ρεπό της. Η Ζάκυνθος θα δώσει δύο ματς έδρας με Αγρ. Αστέρα (24η) και Πιερικό (26η), ενώ ενδιάμεσα (25η) θα παίξει στη Λάρισα με την ΑΕΛ η οποία στην τελευταία τριάδα έχει δύο αναμετρήσεις εκτός σε Καρδίτσα (24η) με την Αναγέννηση και Καυταντζόγλειο (26η) με τον πρωτοπόρο Ηρακλή…

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός μπορεί όχι μόνο να διατηρηθεί στην τριάδα αλλά και να τερματίσει και στη δεύτερη θέση αν συνεχίσει μόνο με νικηφόρα αποτελέσματα αφού ήδηβρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τη Ζάκυνθο που ακολουθεί στην 4η θέση και τρεις από την ΑΕΛ που είναι πέμπτη. Ετσι σε περίπτωση που Ολυμπιακός και Λάρισα έχουν μόνο νίκες μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου (ο Ολυμπιακός θα δώσει 4 ματς και η ΑΕΛ πέντε), οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι της Λάρισας. Αν οι «βυσσινί» σ’ ένα από τα παιχνίδια με Φωκικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλή (εκτός) και Εθνικό Γαζώρου, Ζάκυνθο (εντός) χάσουν βαθμοί, τότε και ο Ολυμπιακός θα έχει την… πολυτέλεια να μην κερδίσει ένα από τα ματς που έχει να δώσει με Αιγινιακό, Φωκικό (εντός), Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Πάντως κάνεις δεν πιστεύει πως μπορεί να κάνει νικηφόρο σερί η Ζάκυνθος, ενώ η Λαμία που έχει διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αν η ομάδα της Φθιώτιδας χάσει τους τρεις βαθμούς, τότε θα μπλέξει σε περιπέτειες, όσον αφορά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Κι αυτό, καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Η αύξηση Μ.Κ.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε γίνει γνωστό πως μέχρι σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί η αγορά μετοχών και ίσως δοθεί μια μικρή παράταση. Ολοι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, θα μπορούν να αγοράσουν τις μετοχές από τα κάτωθι σημεία:

Γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 5 μ.μ. και το Σάββατο από 10.πμ. έως 2 μ.μ.

Μπουτίκ, τις ώρες των εντός έδρας αγώνων

Τόρης Χατζή ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421

Hemingway bar, Κονταράτου 4, 6945680878

Tabacco Club 58, Κουμουνδούρου 33, 6978062900

Η τιμή της κάθε μετοχής ανέρχεται στα 33€. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2421060350 και 2421034507.

Χρηματικό πρόστιμο

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον Ολυμπιακό Βόλου για όσο του καταλογίστηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αναλυτικά η απόφαση: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας της 1-2-2015 με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου