ΤΟΠΙΚΟ

Σκοράρει ακόμα η ΑΕ Διμηνίου

σκοράρει-ακόμα-η-αε-διμηνίου-627918

Πολυβόλο αποδείχθηκε η ΑΕ Διμηνίου κόντρα στην Ιωλκό, σταματώντας στα οκτώ τέρματα για την 21η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στην Α’ Κατηγορία, ενώ η πρωτοπόρος Σκιάθος πήρε το τρίποντο στα χαρτιά απέναντι στους ΝΑ Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

ΑΕ Διμηνίου – Ιωλκός 8-0

Σκόρερ: (3’, 50’ Τσουκάλης, 5’ Μοράλες, 13’, 55’ Ανατολής, 17’ Σατελιάν, 65’ Φαρασόπουλος, 75’ Αξιώτης)

Στα οκτώ γκολ σταμάτησε η ΑΕ Διμηνίου απέναντι στην Ιωλκό. Οι Κυπελλούχοι του Κώστα Παπαστεργίου έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και μόλις στο 3’ προηγήθηκαν με τον Τσουκάλη, ενώ στο 5’ έγινε το 2-0 με τον Μοράλες. Στο 13’ το 3-0 με κεφαλιά του Ανατολή, μετά από απόκρουση του Πρέζα σε σουτ του Σαμαρά. Το 4-0 μόλις στο 17’ έγινε με πλασέ του Σατελιάν. Ακόμη τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο β’ μέρος. Στο 50’ και το 55’, οι Τσουκάλης και Ανατολής με τα δεύτερα προσωπικά τους τέρματα έκαναν το 6-0, με τους Φαρασόπουλο (65’) και Αξιώτη (75’) να διαμορφώνουν το θρίαμβο της Α.Ε. Διμηνίου.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Ανατολής, Ζάγκας, Αναστασίου (46’ Αποστολίδης), Βητόπουλος, Μοράλες, Μαυρίδης (55’ Μόσιος), Σαμαράς, Αξιώτης, Ανατολής, Τσουκάλης, Σατελιάν (65’ Φαρασόπουλος).

ΙΩΛΚΟΣ: Πρέζας, Τσιμπανάκος (39’ Ντίκας), Φέζο, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Καζδαρίδης, Τόντας (60’ Κοντορίζος), Μαυρομμάτης, Κολτσίδας, Δημητρίου, Περεντίδης.

Αρης-Σαρακηνός 0-4

Σκόρερ: (28’ Λ. Δενελάβας, 72’ Ακτσιαλής, 81’ Βαΐτσης, 83’ Δημακόπουλος)

Δίχως να δυσκολευθεί ο Σαρακηνός επιβλήθηκε με 4-0 του Αρη Μελισσατίκων, ανοίγοντας το σκορ στο 28’, με το Λευτέρη Δενελάβα να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Ακτσιαλή. Στην επανάληψη, ο Ακτσιαλής ήταν εύστοχος σε εκτέλεση φάουλ στο 72’, ενώ Βαΐτσηςκαι Δημακόπουλος δεν λάθεψαν στο 81ο και 83ο λεπτό, μετά από ασίστ των Κολιαμήτρα και Καραπλιάγκου για το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Καρακάσης (35’ Τσιαντής), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Καψιώτης, Ίμπρα, Γκατζούνας, Μπαρμπούτας, Τσουκαλάς (75’ Βλαχόπουλος), Ζηρδέλης (60’ Τσελεπής).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Κατής (60’ Μπόρας), Λ. Δενελάβας (65’ Βαΐτσης), Ακτσιαλής (75’ Δημακόπουλος), Κόρμπας.

Ηρακλής-Πανιώνιος 1-1

Σκόρερ: (51’ Βουρδάκης – 89’ Λυρίτσης)

Δίχως να αναδείξει νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Νέας Ιωνίας, ανάμεσα σε Ηρακλή και Πανιώνιο, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν από το φινάλε, σε ένα παιχνίδι που όλα έμελλε να συμβούν στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό, με τους Τσατσαρώνη και Βουρδάκη να συνεργάζονται και τον τελευταίο να κάνει με ατομική ενέργεια το 1-0. Το τελικό 1-1 ήρθε να γράψει στο 89’ ο Λυρίτσης με κεφαλιά, όταν ο Κωστούλας έκανε την επαναφορά από το πλάγιο και ο Πέτσης έσπασε την μπάλα για το Λυρίτση που σκόραρε με κεφαλιά, ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κορέντης, Δ. Μαραγκός, Μαστροπαναγιώτης, Μπαρέκας, Ψαρόμπας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (80’ Κίτσιος), Τσατσαρώνης (90’ Σινάνης), Σιαμέτης (85’ Οικονόμου).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Δαμάσκος, Γ. Στ. Μπασδάνης (62’ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (75’ λ.τρ. Μοσχούδης), Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (80’ Γ. Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Λυρίτσης, Καραγιώργος.

ΑΕ 2002-Αγία Παρασκευή 2-1

Σκόρερ: (22’ πε. Πότσκα, 78’ Στουμποβίκος -55’ Ν. Μαγγασιανός)

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο δεύτερο γύρο η ΑΕ 2002, με την ομάδα του Θανάση Παχή να ανοίγει το σκορ από το 21’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Αγία Παρασκευή, με το διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών έπειτα από χέρι του

Π. Μαγγασιανού, που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, η Αγία Παρασκευή κατάφερε την ισοφάριση στο 55’, με το Νίκο Μαγγασιανό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, αφού ο Στουμποβίκος χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα των Καλών Νερών με πλασέ στο 78’.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Τσιργής, Κουβαράς (60’ Μ. Φιλίππου), Πότσκα, Στουμποβίκος (80’ Αράπογλου).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Βαν Ντε Χούι, Παντελόγλου, Ζάχαρης (88’ Μπαλαμώτης), Σταματίου, Μουλιός (70’ Παρίσης), Σαμαράς (46’ Βούκουτος), Στ. Μαλακασιώτης, Ν. Μαγγασιανός.

Δημητριάς – Θησέας 2-2

Σκόρερ: (2’ Πετρόπουλος, 3’ Θ. Καρακώστας – 30’ αυτ. Ζαρίφης, 45’ Κατσιώτης)

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό, όσο και χορταστικό από πλευράς θεάματος στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου Δημητριάς και Θησέας ανεδείχθησαν ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο γκολ από τα αποδυτήρια, αφού στο 2’ μόλις ο Πετρόπουλος έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ακολούθησε και δεύτερο γκολ από το Θανάση Καρακώστα, με τους σκόρερ να πυροβολούν εκτός περιοχής, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό.

Οι πράσινοι κατάφεραν να μειώσουν αρχικά με αυτογκόλ του Ζαρίφη, έπειτα από σέντρα του Ισά στο 30’, ενώ το τελικό 2-2 έγινε στο 45’ με τον Κατσιώτη. Με ανακοίνωσή τους οι γηπεδούχοι εύχονται καλή στρατιωτική θητεία στους ποδοσφαιριστές Ασημάκη και Κοτσέλο, που θα υπηρετήσουν την πατρίδα…

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ζαρίφης, Ασημάκης, Τσακίρης, Μπάφας, Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας (75’ Δημουλάς), Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου.

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας (70’ Κόκκας), Ελευθερίου, Σούδης, Κατσιώτης, Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.

Σκιάθος – Ν.Α. Νίκης 3-0 α.α.

Ρεπό: Μαγνησιακός

Β’ Ομιλος: Εκπλήξεις μεγατόνων και παράπονα

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 21ης αγωνιστικής, καθώς συνέτριψε τον Αετό Κερασιάς με 6-1, μειώνοντας τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Γ.Σ Αλμυρού, που κόλλησε στο 1-1 με τον Αθλο. Στο γειτονικό ντέρμπι ο Διαγόρας επιβλήθηκε του Αστέρα Ριζομύλου με 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν έντονα παράπονα, ενώ την ήττα με 4-3 εντός έδρας γνώρισε ο Αίαντας από τον Αχιλλέα.

Μακρινίτσα – Αγχίαλος 1-2

Σκόρερ: (86’ Ντελάκος – 10’ Στεργίου, 72’ Μαυρόπουλος)

Μπορεί η ομάδα της Μακρινίτσας να επέστρεψε στη φυσική της έδρα και στο γήπεδο της Πορταριάς μετά από καιρό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για ένα θετικό αποτέλεσμα, με την ομάδα της Αγχιάλου να παίρνει το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’

με κεφαλιά του Στεργίου έπειτα από κόρνερ του Κολώνη, ενώ το 0-2 έγινε στην επανάληψη με τον Μαυρόπουλο και στο 72’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντελάκο στο 86’, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φέρει την ανατροπή.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος, Μεταξάς (77’ Ματζιούρας), Ντελάκος, Ψήφος, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης (67’ Αλεξάνογλου), Παπακώστας, Γ. Μαστακούλης, Παρασκευάς (46’ Κοπάνας).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σοφιανός, Αγγελαδάκης (75’ Τσιάρας), Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Γιαννούχος, Τσέλιος (46’ Στατήρας), Τσακόγιας, Βέτσικας (63’ Σγατζής), Φούκης, Κολώνης.

Μυρμιδόνες – ΕΜΑ 6-1

Σκόρερ: (5’ Δ. Μπούρχας, 20’ Χρ. Γκάμπας, 40’ Κατσαβριάς, 47’, 70’ Αντ. Φέζο, 60’ Μπουρνάκης – 82’ πεν. Καπέσιος)

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν οι Μυρμιδόνες, συντρίβοντας τις Μικροθήβες με το εντυπωσιακό 6-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με μονοκόμματο σουτ του Δημήτρη Μπούρχα, έπειτα από σέντρα του Κατσαβριά. Το 2-0 σημείωσε ο Χρήστος Γκάμπας με πλασέ στο 20’, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 3-0 με μακρινό σουτ του Κατσαβριά στο 40’. Η ομάδα των Μυρμιδόνων ήταν καταιγιστική και στην επανάληψη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-0 με γκολ των Άντι Φέζο στο 47’και 70’ και Μπουρνάκη στο 50’. Το γκολ της τιμής σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καπέσιος στο 82’. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Κατσαβριάς στο 30’.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Σταμέλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαβριάς (46’ Άντ. Φέζο), Γ. Μπούρχας Γ. (58’ Δ. Γκάμπας), Ευθυμίου, Μάντζαρης, Τσαπέρος, Δ. Μπούρχας, Χρ. Γκάμπας, Μπουρνάκης, Σοάρες (73’ Μπιντέλας).

ΕΜΑ: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Πορταρίτης (40’ Ζγουλέτας), Κουφαλιδάκης, Χορταργιάς, Ζιούλης (50’ Μπούσης), Ρομάριο, Ρεφουγιάτι, Βαλκανιώτης (50’ Βέτσικας), Καπέσιος.

Γ.Σ. Αλμυρού – Αθλος 1-1

Σκόρερ: (15’ Αντζούρης – 52’ πεν. Καραδήμας)

Στραβοπάτημα για τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Αλμυρού που έμεινε στο 1-1 με τον Άθλο. Το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Γιάννη Αντζούρη, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’ ο Καραδήμας. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης έχασαν κλασικές ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο, με τους Κρανά και Παναγιώτη Βούλγαρη να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης (65’ Ράπτης), Τσιάτσιος, Τσόγκας (70’ Πλαβός), Κρανάς, Π. Βούλγαρης, Αντζούρης, Αναστασίου, Ν. Βούλγαρης.

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Επίσκοπος (70’ Ξυνός), Χρυσοστομίδης), Φωτιάδης (67’ Κακλιάς), Νικολάου (82’ Κοντοβάς).

Δήμητρα – Αετός 6-1

Σκόρερ: (11’, 89’ Ποζιόπουλος, 43’ Θωμαϊδης, 59’ πεν. Γοδενόπουλος, 65’ Αντωνιάδης, 78’ Χατζέλας – 71’ Ταμπάκου)

Καταιγιστική η Δήμητρα σκόρπισε τον Αετό Κερασιάς με το εντυπωσιακό 6-1. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Ποζιόπουλος, μετά από πάσα του Νικηφοράκη. Στο 43’ ο Θωμαΐδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικηφοράκη. Στο 59’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεαρού Γοδενόπουλου, ενώ στο 65’ ο Αντωνιάδης με κεφαλιά σημείωσε το 4-0. Ο Αετός μείωσε με τον Ταμπάκου στο 71’, αλλά η Δήμητρα έδειχνε ασταμάτητη, φτάνοντας στο τελικό 6-1 με γκολ των Χατζέλα στο 78’ και Ποζιόπουλου στο 89’. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε στο 75’ ο Δημήτρης Βλαχάβας, που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στεργίου στη φάση του πέναλτι για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Γκιούρκης (70’ Σαρρής), Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Χατζέλας, Ποζιόπουλος, Θωμαΐδης, Παρίσης (67’ Μπίνας), Σιαμέτης (82’ Κωτούλας), Κ. Παυλίδης.

ΑΕΤΟΣ: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Ταμπάκου, Ν. Ζήσης, Ραφαήλ, Στεργίου, Παπαδόπουλος (60’ Χρ. Ζήσης), Τσιουρής.

Διαγόρας – Αστέρας 1-0

Σκόρερ: (83’ Καπούλας)

Στο τοπικό ντέρμπι ο Διαγόρας έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Ριζομύλου με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο νεαρός Καπούλας με πλασέ στο 83’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, με τον τερματοφύλακα Αράπη να κερδίζει τους Γαλογαύρο και Καμπέρη στα σουτ που επιχείρησαν στο 33’ και στο 60’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Καραπλιάγκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και ο Αστέρας, καθώς στο 65’ αποχώρησε ο Μπούρντα, λόγω τραυματισμού και ενώ οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί για τους φιλοξενούμενους δύο λεπτά νωρίτερα. Ο Αστέρας εκφράζει τα παράπονά του για την ανοχή του διαιτητή Σκουλά στην συνεχόμενη ρίψη κροτίδων και αντικειμένων προς τους παίκτες της ομάδας του.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Γαλιούρας (90’ Τζανής), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος, Καμπέρης (80’ Κουντούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βουραζέρης, Μπατσικώστας, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Σεσκλιώτης, Τριχόπουλος (46’ Περιβολιώτης), Ρέβης (63’ λ.τρ. Καραμανιώλας), Μαγγιώρος (54’ Γάρος), Νούσιας, Μπούρντα.

Αίας – Αχιλλέας 3-4

Σκόρερ: (12’ πεν., 30’, 36’ Παπαδόπουλος – 5’ Γουργιώτης, 22’ Πίνας, 50’ Νιφορόπουλος, 55’ Μαρμαγκιόλης)

Ο ελλιπέστατος Αίαντας ηττήθηκε από τον Αχιλλέα Αχιλλείου με 3-4. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι είχαν στην αποστολή τους 12 ποδοσφαιριστές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με κοντινό πλασέ του Γουργιώτη, με τον Παπαδόπουλο που σημείωσε χατ τρικ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 12’ με πέναλτι. Το 1-2 πέτυχε ο Πίνας στο 22’, αλλά ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε εκ νέου στο 30’ μετά από ασίστ του Κωστούλα. Στο 36’ μετά από πάσα του Λανάι ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 3-2. Στην επανάληψη η ομάδα του Αχιλλείου, εκμεταλλευόμενη τις βασικές απουσίες του Αίαντα έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Νιφορόπουλου και Μαρμαγκιόλη στο 50’ και στο 55’.

ΑΙΑΣ: Τσιότρας, Σακαρίκος, Μπούρας, Βέργας (55’ λ.τρ. Παπανικολόπουλος), Λαγός, Γεωργίου, Χουλιαράς, Λανάι, Κωστούλας, Καλοδήμος, Παπαδόπουλος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Καλτσάς (46’ Νιφορόπουλος), Μόσχος, Διαμαντής, Αργυρίου, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Πίνας, Γουργιώτης (23’ λ.τρ. Αλπίτσης), Μαρμαγκιόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου