ΤΟΠΙΚΟ

Επιτυχίες στο Πανελλήνιο συμμετοχή στο Παγκόσμιο

επιτυχίες-στο-πανελλήνιο-συμμετοχή-σ-630125

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Αντοχής 2015 , το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3 στο Μέτσοβο με τη συμμετοχή του ΕΟΣ Βόλου . Διοργανωτές ο ΕΟΣ Μετσόβου και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας . Η αποστολή επέστρεψε με 2 χάλκινα μετάλλια και αρκετές εμπειρίες.

Στην κατηγορία των Ανδρών ο Κυριαζής Δημήτριος κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια και στα 2 αγωνίσματα στο σπρίντ και στα 10χλμ απόσταση. Ο Γιάνκου Αθανάσιος κατετάγη 11ος στο σπρίντ και στην απόσταση ενώ ο Μπέης Νικόλαος ήταν 16ος και 9ος αντίστοιχα .

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με 3 αθλητές στο αγώνισμα των 3 χλμ . Ο Μυτιλιός Ανδρέας , Μυτιλιός Κωνσταντίνος και ο Γεωργιάδης Ορφέας κατέλαβαν 6η , 8η και 11η θέση αντίστοιχα , ενώ η Αθανασιάδη Ευαγγελία στην κατηγορία Πανκορασίδων ήταν 7η .

Τέλος αναφέρουμε ότι ο Κυριαζής Δημήτριος αναχώρησε ήδη για το Kontiolahti της Φιλανδίας ,οπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου , για το οποίο είχε λάβει το εισιτήριο τον περασμένο Δεκέμβριο σε αγώνα στην Αυστρία . Ο αθλητής του ΕΟΣ Βόλου αγωνίζεται το στις 7/3 στο αγώνισμα των 10χλμ σπρίντ και στις 12/3 στα 20χλμ ατομική χρονομέτρηση. Να σημειώσουμε εδώ ότι τον αθλητή μας προπονεί ο Παπακρίβος Αλέξης .Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές στο Παγκοσμιο είναι ο Αγγέλης Απόστολος και Καραμίχας Κλεάνθης και οι δύο του ΕΟΣ Μετσόβου.

Το ΔΣ του συλλόγου καθώς και ο Έφορος Χιονοδρομίας Βορείων Αθλημάτων Νίκος Τσούκας συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου