ΤΟΠΙΚΟ

Ηττα με κέρδη για Μαγνησιακό

ηττα-με-κέρδη-για-μαγνησιακό-642969

Την ήττα με 2-0 γνώρισε χθες ο Μαγνησιακός στο γήπεδο ΕΠΣ Εύβοιας απέναντι στους Αβαντες Χαλκίδας για την 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, έχοντας πολλές απουσίες βασικών παικτριών. Οι Βολιώτισσες, μπορεί να έχασαν το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, κέρδισαν ωστόσο οι νεαρές αθλήτριες, οι οποίες πήραν τις πρώτες εμπειρίες στο πρωτάθλημα γυναικών και έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν. Συγκεκριμένα, η Ρουχά πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση, η Δερβενιώτη και η Πέτση τη δεύτερη.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς ευκαιρίες, στο 68’ η Τροχούτσου εκτέλεσε φάουλ, η τερματοφύλακας Μαργαρίτη, ενώ αρχικά φάνηκε πως ήλεγχε τη φάση, τελικά έχασε την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στη Μυσιρλή με προβολή να κάνει 1-0. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 83’. Η Τροχούτσου εκτέλεσε φάουλ δέκα μέτρα εκτός περιοχής και με τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της.

Στη συνέχεια, οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα έχασαν πέναλτι και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Στο 88’ η Σέλα κέρδισε την εσχάτη των ποινών, την οποία εκτέλεσε η ίδια, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι, καθώς χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού, συνέχισε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος και έφυγε εκτός. Εξαιρετική εμφάνιση από την πλευρά των κυανόλευκων πραγματοποίησαν οι Ξάνθη, Ντοκούζη και Σέλα. Στους 7 βαθμούς παρέμεινε ο Μαγνησιακός στον Α’ όμιλο και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή, ενώ για την επόμενη 11η αγωνιστική φιλοξενείται από τον Μέντεκα Καλαμαριάς (15/3).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ντοκούζη, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Σέλα, Μανιαδάκη (54’ Ρουχά), Κοσμοπούλου (74’ Πέτση), Καραλή (31’ λ.τρ. Δερβενιώτη), Χρυσικοπούλου, Παπαχρήστου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου