ΤΟΠΙΚΟ

Καταγγελία του Ανθιμου Γαζή για το διαιτητή Γόργορη

καταγγελία-του-ανθιμου-γαζή-για-το-δια-643045

Στο γήπεδο της Σούρπης ο διαιτητής Γόργορης αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Αργοναύτες – Ανθιμος Γαζής, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και να βγάζουν μάλιστα και την παραπάνω φωτογραφία, αποδεικνύοντας πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν καταλληλότατος για παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που υποστηρίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν καθαρός και το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά και πλέον ο λόγος περνάει στην ΕΠΣΘ, που θα αποφασίσει και για την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής ξεχώρισαν οι εντός έδρας επιτυχίες του Παγασητικού και του Πηλέα, που επικράτησαν του Τοξότη και της Ακρόπολης αντίστοιχα.

Κένταυρος – Ελευθεριακός 1-0

Σκόρερ: (55’ Παπαμαρκάκης)

Τη δεύτερη της νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Κένταυρου Αργαλαστής, μετά το 1-0 επί του Ελευθεριακού, έχοντας ως χρυσό σκόρερ τον Παπαμαρκάκη στο 55ο λεπτό, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Πάππου. Οι γηπεδούχοι που είχαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα, αφιέρωσαν τη νίκη τους αυτή στη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον Γιάννη Γιαννέλη.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Πανάρετος, Τζήκας, Πάππος, Νεγιάννης, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Ευάγγ. Γώγος, Παπαδημητρίου (46’ Χουχονίκος), Παπαμαρκάκης (65’ λ.τρ. Τσατσάνης), Φ. Γώγος (67’ Παππάς).

Παγασητικός – Τοξότης 6-1

Σκόρερ: (10’ Περατζάκης, 30’ Χ. Δημόπουλος, 38’ Θεοδώρου, 61’ Σ. Δημόπουλος, 70’ Μπερτζέμης, 80’ Σίμος – 16’ Μάρκο)

Καταιγιστικός ο Παγασητικός στο παιχνίδι με τον Τοξότη, όπου επικράτησε εύκολα με 6-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περατζάκη στο 10’, με σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Τοξότη να απαντά γρήγορα, έξι λεπτά μετά, με το Μάρκο να ισοφαρίζει. Στο 30’ ο Χ. Δημόπουλος έβαλε και πάλι μπροστά τον Παγασητικό με ωραία εκτέλεση φάουλ και στο 38’ ο Θεοδώρου έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες τρεις φορές. Ο Σ. Δημόπουλος έκανε το 4-1 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σίμου στο 61’, ο Μπερτζέμης με εκτέλεση φάουλ στο 70’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6-1 έγραψε ο Σίμος στο 81’ με ωραία ατομική ενέργεια.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Πατρίκιος, Στρούγγης, Δώσσας, Καράνταγλης, Καρανικολάου, Περατζάκης, Σίμος, Λάιος, Στ. Δημόπουλος (78’ Τουφεξής), Μπ. Δημόπουλος (70’ Μπερτζέμης), Θεοδώρου (65’ Σεφέρης).
ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιονάρας, Αλ. Βέτσικας, Βερίλης (60’ Λένα), Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο (74 Χρ. Πασπαλάρης), Μαρέδης (30’ Πολύζος), Τσένα.

Σκόπελος – Δάφνη 2-0
Σκόρερ:
(60’ Αλεξίου, 91’ πεν. Αλιράι)

Ακόμα μία νίκη έβαλε στο ενεργητικό της η ομάδα της Σκοπέλου, με τους πρωταθλητές να επικρατούν με 2-0 της Δάφνης. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακυρωθέν γκολ στο 3’, καθώς είχε σφυριχτεί φάουλ στον τερματοφύλακα πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ενώ η Δάφνη απείλησε δύο φορές με τον Δεμίρη στο 15’ και στο 21’. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, με τον Χισάι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, με τη Δάφνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με το πλασέ του Δεμίρη να σταματάει στο δοκάρι. Ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ στο 60’, όταν από κόρνερ του Σκιαθίτη η άμυνα της Δάφνης δεν αντέδρασε σωστά, με τον παίκτη της Σκοπέλου να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση και να σκοράρει με κοντινή προβολή. Το τελικό 2-0 έγινε με εκτέλεση πέναλτι του Αλιράι στο 91’, το οποίο κέρδισε μετά από ωραία ενέργεια ο Π. Χρυσοφός.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Παναγιώτου (80’ Καραθανάσης), Καραγιώργος, Μπακόπουλος, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Αλεξίου (75’ Αλιράι), Χισάι, Προκοπίου (70’ Γκουμάς), Χρυσάνθης.
ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αυλογιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου, Αν. Βλιώρας (75’ Άγγ. Βλιώρας), Τσομπανόπουλος (83’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Δεμίρης.

Πηλέας – Ακρόπολη 3-1

Σκόρερ: (43’ Ζουλένκο, 60’ Α. Ματθαίου, 88’ Μπραχιμάι-20’ Μ. Τσούτσας)

Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Πηλέας απέναντι στην Ακρόπολη στο γήπεδο της Δημητριάδος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Μ. Τσούτσα να κάνει την κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Κολυμήτρα. Η Ακρόπολη έχασε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια με τον Πασιά και τον Κολυμήτρα για να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως, ο Πηλέας ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με το Ζουλένκο να βγαίνει στο τετ-α-τετ στο 43’ και να πλασάρει για τον 1-1. Στο 60’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, με τον Ζουλένκο να κάνει το κόρνερ και τον Α. Ματθαίου να γράφει το 2-1 με προβολή. Η Ακρόπολη φωνάζει για μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Τασιούδη, ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και έπεσε στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο ματς. Το σκορ έκλεισε ο Μπραχιμάι στο 88’ με ατομική ενέργεια, με τον παίκτη του Πηλέα να βλέπει τη 2η κίτρινη κάρτα γιατί έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό.

ΠΗΛΕΑΣ: Τριανταφύλλου, Χόνδρος, Καναράς (22 λ.τ. Μ. Ματθαίου), Ζουλένκο (75’ Δ. Μπρισμπέος), Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Α. Ματθαίου, Κ. Μπρισμπέος, Χάνος (65’ Χατζησταμάτης), Μπραχιμάι.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Μιχέας, Αξιώτης, Παππάς, Τ. Τσούτσας, Παρίσης, Φώτου, Πασιάς, Μπέκος, Τασιούδης (80’ Στύλλας), Κολυμήτρας, Μ. Τσούτσας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου