ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάλεσμα στον κόσμο για τους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ της Νίκης Βόλου

κάλεσμα-στον-κόσμο-για-τους-αγώνες-μπά-646673

Με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο οι ομάδες βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Βόλου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Νίκης Βόλου υποδέχεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας την Φθία Λαμίας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας. Καλούμε τους φίλους τους ομάδας να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσης, την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δίνει πολύ σημαντικό αγώνα με τον Α.Σ. Καρδίτσας για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας στοχεύει οπωσδήποτε στη νίκη ενώ θα προσπαθήσει να καλύψει και τη διαφορά των επτά πόντων από την ήττα στον πρώτο γύρο. Οι καλαθοσφαιριστές μας θέλουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι ώστε να πανηγυρίσουν μαζί τους άλλη μια σπουδαία νίκη.

Η γενική είσοδος στον αγώνα μπάσκετ είναι στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και εισιτήρια των 2 ευρώ για τους μαθητές, φοιτητές, ανέργους κτλ. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα αγοράζοντας ένα εισιτήριο ως οικονομική ενίσχυση.

Η ΝΙΚΗ είναι μία και είναι εδώ. Όλοι κοντά στις ομάδες μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου