ΤΟΠΙΚΟ

Παγκόσμιος πανζουρλισμός με Σκόπελο (βίντεο)

παγκόσμιος-πανζουρλισμός-με-σκόπελο-650606

Πάνω από 2 εκ. προβολές το βίντεο με το ανάποδο ψαλιδάκι του Ορέστη Χισάι

Το γύρο του κόσμου κάνει το γκολ του Ορέστη Χισάι για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Α.Ο. Σκοπέλου και Ακρόπολη στο Σέσκλο. Στο τελικό 3-1 υπέρ των νησιωτών ο Χισάι πέτυχε δύο, σφραγίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, το ένα εξ αυτών επετεύχθη με ανάποδο ψαλιδάκι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το βίντεο του γκολ κάνει το γύρο της υφηλίου, με τις μεγαλύτερες εγχώριες -αλλά και διεθνείς- ιστοσελίδες να τον αποθεώνουν. «Εχει βάλει και καλύτερο», δηλώνει ο τεχνικός του, Γ. Γλύκος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Το κερασάκι στην… τούρτα της φετινής πορείας του Α.Ο. Σκοπέλου μπήκε το περασμένο Σάββατο. Απέναντι στην Ακρόπολη Σέσκλου, οι νησιώτες όχι μόνο «σφράγισαν» την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά είδαν και το γκολ του Ορέστη Χισάι να «παίζει» στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της χώρας και σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου η κάθε ανάρτηση προσεγγίζει εκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλη την υφήλιο. Εχει φτάσει τις 2 εκ. προβολές και… ανεβαίνει, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το τοπικό ποδόσφαιρο και δη της Μαγνησίας. Ενα εκπληκτικό τέρμα, το οποίο δεν έχει να… ζηλέψει τίποτα από εκείνα που μπαίνουν στα κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Ο σκόρερ του εξαιρετικού τέρματος και ο τεχνικός του Α.Ο. Σκοπέλου, Γιάννης Γλύκος, μιλούν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, με τον Ορέστη Χισάι να τονίζει:

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τον χαμό που έχει γίνει… Μου λένε φίλοι μου “είδαμε το γκολ σου στην τάδε ιστοσελίδα“. Στην εκτέλεση κόρνερ, πήρα θέση στην περιοχή, είδα ότι δεν μπορούσα να κάνω κεφαλιά και έτσι έκανα το ανάποδο ψαλιδάκι. Εχω ξαναβάλει τέτοιο γκολ. Μου αρέσουν τέτοιου είδους τέρματα και εξασκούμαι πάνω σε αυτά και στις προπονήσεις. Οσον αφορά την πορεία της Σκοπέλου, είμαστε δεμένη ομάδα, αγαπημένοι σαν οικογένεια, και πιστεύω σε κάτι καλύτερο στο μέλλον».

«Γκολ σπάνιας ομορφιάς»

Από την άλλη, ο τεχνικός, Γιάννης Γλύκος, αναφέρει: «Ηταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, το οποίο δεν ήταν ένα απλό γκολ άλλα έκρινε το ματς και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα. Η ποιότητα του παίκτη είναι δεδομένη και την έχει δείξει στην παρουσία του τόσα χρόνια στα τοπικά της Μαγνησίας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε υψηλότερες κατηγορίες. Οσον αφορά το γκολ, ίδιο και καλύτερο είχε ξαναβάλει σε αγώνα απέναντι στη Δάφνη πριν τρία χρόνια, αλλά τότε δεν είχαμε βίντεο.

Το θέμα είναι ότι όλα τα ματς της Σκοπέλου τα βιντεοσκοπούμε εδώ και δύο χρόνια, με κόστος δικό μας. Στις σπουδές που έκανα πάνω στο ποδόσφαιρο, η βιντεοανάλυση ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπαν. Ετσι, όλος ο κόσμος έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το συγκεκριμένο γκολ. Μόλις το πέτυχε είπα στον Ορέστη: “Το βίντεο θα παίξει στα μεγαλύτερα σάιτ της χώρας”».

Για τη φετινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η χρονιά δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Είχαμε αδικήσει τους ίδιους μας τους εαυτούς πέρυσι που δεν ανεβήκαμε. Πιστεύω ότι έπρεπε από φέτος να παίζαμε στην Α’. Πλέον, μετά την άνοδο, θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Θα το παλέψουμε, με 2-3 προσθήκες. Εχουμε πίστη στο ρόστερ μας. Με τα δικά μας παιδιά και όπου βγει, λιθαράκι λιθαράκι να βελτιωνόμαστε. Χαρήκαμε πολύ τον τίτλο και το ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες. Βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον της Σκοπέλου. Ενόψει της νέας χρονιάς, έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες, περισσότερα -φυσικά- έξοδα αλλά και σοβαρή διοίκηση που μας στηρίζει σε κάθε βήμα».

Δείτε το γκολ:

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου