ΤΟΠΙΚΟ

«Ο πιο τυχερός θα κέρδιζε…»

ο-πιο-τυχερός-θα-κέρδιζε-655112

Μετά το τέλος του τελικού οι προπονητές των δύο ομάδων Θανάσης Ψαρόμπας και Κώστας Παπαστεργίου αλλά και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Δενελάβας και Αντρέας Τσεκούρας με ανάμεικτα συναισθήματα, έδωσαν από κοινού συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ για τη διοργάνωση του τελικού.

Αρχικά ο Θανάσης Ψαρόμπας (Σαρακηνός) σχολίασε: «Είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ από στημένες φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια σε ένα ατομικό λάθος που έγινε μέσα στην περιοχή μας δεχτήκαμε το γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά αντιδράσαμε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εγινε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και γκολ. Ο τελικός τα είχε όλα. Είμαστε άτυχοι στο κομμάτι, ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές λόγω τραυματισμού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αισθάνομαι ότι είμαστε νικητές. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είναι νικήτριες. Αυτό θα έλεγα αν παίρναμε και το κύπελλο. Οταν φτάνεις στη διαδικασία των πέναλτι εκεί είναι 50-50. Είναι θέμα τύχης».

Για τους Κυπελλούχους της ΑΕ Διμηνίου ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου, που πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο σχολίασε: «Πραγματικά δεν περίμενα να έρθει τόσος κόσμος στο γήπεδο. Είναι μια ιστορική μέρα για το Διμήνι. Είναι πρώτη φορά που κατακτά το Κύπελλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σαρακηνό γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Μας κόντραρε στα ίσια. Εκεί που πήγε το παιχνίδι ο πιο τυχερός θα κέρδιζε και τελικά κερδίσαμε εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση του Διμηνίου, στους φιλάθλους, στους ποδοσφαιριστές μου, στους δύο γυμναστές της ομάδας Παναγιώτη Κόκορη και τον Γιώργο Κυριάκο αλλά και στην οικογένειά μου, που τον τελευταίο καιρό έχει υποστεί όλα αυτά που εμείς οι προπονητές νομίζουμε ότι είναι το χόμπι μας αλλά δεν είναι έτσι. Ως προπονητής είναι η πρώτη φορά που κατακτώ έναν τίτλο και εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια».

Νίκος Δενελάβας (Σαρακηνός): «Δεν τα καταφέραμε ωστόσο είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε σε αυτόν τον τελικό. Δώσαμε και την ψυχή μας αλλά στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι δεν ήμασταν τυχεροί. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και την ομάδα του Διμηνίου για την κατάκτηση του τίτλου».

Αντρέας Τσεκούρας (Α.Ε. Διμηνίου): «Ηταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει από την αρχή όπως και το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και στη διοίκηση που μας στηρίζει και μας παρέχει οτιδήποτε έχουμε ανάγκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα μας και περίμενε αυτό το Κύπελλο με αγωνία γιατί είναι ο πρώτος τίτλος για τον σύλλογο. Είμαστε Κυπελλούχοι και ελπίζω και πρωταθλητές».

Ρεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ

  • Σχετικά άρθρα :

Κυπελλούχος η ΑΕ Διμηνίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου