ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το καλό του πρόσωπο

με-το-καλό-του-πρόσωπο-657598

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή θέλει να ξαναφύγει νικητής από το Αλκαζάρ

Με το καλό του πρόσωπο θέλει να αγωνιστεί την Κυριακή στη Λάρισα (6μ.μ.- OteTV) o Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΛ και να ξαναφύγει νικητής από το Αλκαζάρ αφού έτσι θα προσπεράσει τη Λαρισινή ομάδα στη βαθμολογία της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τρία ματς αήττητος είναι άλλωστε φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στη Λάρισα και σε όλα στα έδειξε καλό πρόσωπο και ανωτερότητα. Οι ερυθρόλευκοι με αυτό το καλό πρόσωπο έχουν δύο νίκες, μία στο Αλκαζάρ για το κύπελλο και μία στο ΕΑΚ για τη Football League, ενώ έχουν και μία λευκή ισοπαλία, από τον επαναληπτικό του κυπέλλου που έγινε στο Στάδιο Βόλου κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι φέτος φαίνεται να έχουν πάρει τον… αέρα της Λάρισας με τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι όμως πάντα αμφίρροπα.

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ έχοντας περάσει μια φορά φέτος νικηφόρα από την έδρα της Λάρισας, όλοι θέλουν πάλι το διπλό, που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της τριάδας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα με μια σίγουρη απουσία όμως.

Αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα απουσιάσει ο Μαρτίνεθ για πρώτη φορά, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Αντίθετα ο προπονητής του Ολυμπιακού προσμετρά στα θετικά την επιστροφή του Μπεριάν, αφού εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Κυζιρίδης και Μπεριάν, φαίνονται οι επικρατέστεροι για να μπουν στο βασικό σχήμα, ενώ ελπίδες έχει και ο Τριανταφυλλάκος, να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Ρόκα σαν ανασταλτικά χαφ.

Οι δύο επιτυχίες στην Καλαμαριά και στο Βόλο με τον Αγροτικό Αστέρα σίγουρα αναμένεται να επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα, συνεχίζοντας την καλή φετινή παράδοση.

Μετά τη δεύτερη νίκη στη σειρά ο Ολυμπιακός σίγουρα πήρε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου θεσσαλικού ντέρμπι που ακολουθεί και επίσης σίγουρα ξεχάστηκαν οι δύο ήττες στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου που είχαν φέρει πίσω την ερυθρόλευκη ομάδα όσον αφορά στην είσοδο στην προνομιούχο τριάδα, ενώ τώρα υπάρχει ελπίδα.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Παναγιωτόπουλος σφύριξε πρόσφατα (24/1/15) στο ματς Ζάκυνθος – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα.

Η Λάρισα

Αν και οι αρχικές πληροφορίες, έλεγαν πως ο τραυματισμός του Θανάση Μουλόπουλου, ήταν αρκετά σοβαρός και θα τον κρατούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, τελικά ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ θα μείνει έξω για 10 ημέρες.

Επιπλέον, ο Μπόγιοβιτς, που μπήκε κανονικά σε προπονητικούς ρυθμούς υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, σκέφτεται να παρατάξει ένα διαφορετικό σχήμα, με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τους Κοντοδήμο, Δεληζήση και Μπανούση στην άμυνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου