ΤΟΠΙΚΟ

Γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο

γιορτή-για-το-τοπικό-ποδόσφαιρο-660649

Ο Σαββατιάτικος τελικός κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα σε ΑΕ Διμηνίου και Σαρακηνό, σύμφωνα με παίκτες, παράγοντες και προπονητές των δύο μονομάχων

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα στην ΑΕ Διμηνίου και τον Σαρακηνό με σέντρα στις 2.30 μ.μ. και όλοι τον περιμένουν ως γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου. Χθες μάλιστα στα γραφεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και παίκτες του Σαρακηνού και της ΑΕ Διμηνίου ενόψει του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΘ το Σάββατο, 21/2.

Για την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου μίλησε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαστεργίου, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φαρασόπουλος. Από την ομάδα του Σαρακηνού, τον επίσημα προπονητή της ομάδας (Θανάση Ζιάκα) στη συνέντευξη Tύπου αντικατέστησε ο Θανάσης Ψαρόμπας, ενώ για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Σαρακηνού, μίλησε ο Τζόναθαν Βαΐτσης. Στον τελικό του Σαββάτου αναφέρθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Κώστας Θεοδώρου και οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων, Βασίλης Τζέκας και Γιώργος Μαυρίδης.

Και οι προπονητές και οι παίκτες έστειλαν το μήνυμα ώστε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι, ενώ συνεχάρησαν και την ΕΠΣΘ για την πρωτοβουλία που πήρε ώστε να παραχωρηθεί αυτή η συνέντευξη.

Κώστας Παπαστεργίου: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣΘ για το ωραίο αυτό σκηνικό που έχει στήσει πριν τον τελικό, δεν έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση αλλά είναι οι ποδοσφαιριστές μου που με έφεραν σήμερα εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς, για τη διοίκηση, τον κόσμο της ομάδος, για όλους αυτούς που από το καλοκαίρι έχουμε καταφέρει να κάνουμε την ΑΕ Διμηνίου μεγάλη ομάδα. Η ομάδα αυτή είναι το καμάρι του χωριού. Υπήρχαν και παιδιά που έβαλαν κι αυτά το λιθαράκι τους, όπως οι Ταμπακόπουλος, Νούσιας, Τόμπρας, Φιλατζικιώτης και ο μεγάλος άτυχος ο Μανώλης Κανδήλας. Θέλω να γίνει ένας πολύ ωραίος τελικός, πιστεύω ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο στο Πανθεσσαλικό. Ζούμε για αυτή τη στιγμή και θεωρώ ότι θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές του αγώνα».

Θανάσης Ψαρόμπας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΘ και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ο τελικός είναι ένα ματς ιδιαίτερο. Η ομάδα μας αγωνίζεται ύστερα από είκοσι χρόνια σε τελικό κι αυτό μας δίνει παραπάνω κίνητρο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές».

Κώστας Φαρασόπουλος: «Τρέφουμε σεβασμό για τον Σαρακηνό, αλλά πιστεύω ότι εάν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, τότε έχουμε και τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το τρόπαιο».

Τζόναθαν Βαΐτσης: «Ελπίζω στον τελικό να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας και να φέρουμε το Κύπελλο στο Σαρακηνό ύστερα από είκοσι χρόνια».

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, μίλησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Κώστας Θεοδώρου και οι δύο πρόεδροι των ομάδων Βασίλης Τζέκας και Γιώργος Μαυρίδης.

«Θέλουμε ο τελικός να είμαι μια γιορτή, συμφωνήσαμε σε όλα με τους δύο προέδρους και δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα» ανέφερε ο κ. Θεοδώρου.

«Εύχομαι να γίνει ένας ήρεμος τελικός, οι ποδοσφαιριστές να κοιτάξουν μόνο την ομάδα τους και η διαιτησία να είναι καλή» σχολίασε ο Γιώργος Μαυρίδης, πρόεδρος της ΑΕ Διμηνίου, ενώ ο επικεφαλής της διοίκησης του Σαρακηνού, Βασίλης Τζέκας είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και έτσι εμείς αντιμετωπίζουμε τον τελικό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να δει ωραίο ποδόσφαιρο».

Ο Σαρακηνός για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε εκτός έδρας τον Αίαντα και τον Πρωτεσίλαο και στην έδρα του Πανιώνιο και Μυρμιδόνες.

Η ΑΕΔ προκρίθηκε με νίκες στο Διμήνι επί του Γ.Σ. Αλμυρού, του Αρη και της Αγίας Παρασκευής , ενώ στα Λεχώνια απέκλεισε τον Θησέα στην παράταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου