ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το «διπλό» τριάδας

για-το-διπλό-τριάδας-660670

Ακόμη μια επιτυχία επί της ΑΕΛ είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στη Λάρισα

Για το «διπλό» της τριάδας θα αγωνιστεί και την Κυριακή στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να συνεχίσει με άλλη μια επιτυχία επί της ΑΕΛ και να την προσπεράσει μπαίνοντας στην τριάδα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει την Κυριακή στο Αλκαζάρ (6 μ.μ) με την ΑΕΛ, σε ένα ματς που εκτός βαθμολογικής πλευράς, έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους του Βόλου που περιμένουν από τους παίκτες να κάνουν και πάλι το χρέος τους, όπως έχει ξαναγίνει φέτος, καθώς έχουν προηγηθεί δύο σημαντικές φετινές νίκες, μία στο ξεκίνημα της σεζόν στο Αλκαζαρ (0-1) στη διοργάνωση του Κυπέλλου με γκολ του Νικολιά και μία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο Βόλο (2-0) με γκολ των Θέου, Νικολιά.

Την Κυριακή και μετά τις νίκες σε Καλαμαριά και επί του Αγροτικού Αστέρα ο στόχος του Ολυμπιακού είναι τώρα η τριάδα, και κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί με νίκη στη Λάρισα.

Ενώ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι στη Λάρισα, μετά η βολιώτικη συνέχεια έχει δύο συνεχόμενα ματς έδρας (19η και 20η αγωνιστική) φιλοξενώντας την Τετάρτη 25/2 τον Πιερικό και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου τη Λαμία.

Η τωρινή καλή ψυχολογία, η καλή φετινή παράδοση, είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου θεσσαλικού ντέρμπι καθώς με δύο συνεχόμενες νίκες κατάφερε να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τη Ζάκυνθο και την ΑΕΛ που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ της Football League.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι είναι σημαντικό να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της ΑΕΛ, την οποία έχουν «αλώσει» ήδη μια φορά φέτος για το κύπελλο, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και θα έχει παράλληλα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, αλλά και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία για το τεχνικό τιμ της ερυθρόλευκης ομάδας. Ο Μπεριάν που λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς, επιστρέφει στη δράση και το πιο πιθανό είναι να τον δούμε ξανά και στην ενδεκάδα.

Οσον αφορά την αύξηση του Μ.Κ. και οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα συμβάλουν στο να καλυφθεί μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργο Βαρούτσικο και Γιώργο Τόρη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από κοινού με τους οργανωμένους φιλάθλους θα κινηθούν δυναμικά το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, να καταλάβουν πως απαιτείται να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και η ΠΑΕ να καταθέσει πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ μέχρι τις 31/3, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση και για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Στην παρούσα φάση και μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή για τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτό που ειπώθηκε στη συνάντηση της διοίκησης με τους οργανωμένους, είναι πως θα πρέπει υπάρξει ενότητα στους κόλπους της ομάδας και ο καθένας από την πλευρά του να φροντίσει αυτή η ομάδα να έχει όχι μόνο παρόν, αλλά και μέλλον.

Ο Παναγιωτόπουλος «σφυρίζει» στο Αλκαζάρ

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή (22/2, 18.00).

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής της Football League και o Βασίλης Παναγιωτόπουλος θα έχει βοηθούς τους Σπύρο Χουλιάρα από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Ηλία Παπαδόπουλο, από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σταμάτης Μολιχιτούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος που υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού σφύριξε πρόσφατα (24/1/15) στο ματς Ζάκυνθος – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν παράπονα. Ακόμη φέτος ήταν διαιτητής σε άλλα 3 ματς στη Β’ Εθνική (ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών 5-1, Παναιγιάλειος – Απόλλων 1-1 και Ζάκυνθος – Αιγινιακός 1-0).

Στο Βόλο έχει σφυρίξει ένα ματς στις 30/09/13 (Ολυμπιακός – Γλυφάδα 4-1) και ήταν επίσης διαιτητής σε δύο εξόδους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στις 17/1/14: Καλλιθέα – Ολυμπιακός Βόλου 0-2 και στις 25/11/12 Εθνικός Γαζώρου – Ολυμπιακός 0-0.

Τα ονόματα των διαιτητών που θα τους διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής είναι:

Βόρειος όμιλος

Σάββατο (21/2)

15.00: Αγροτικός Αστέρας – Τύρναβος

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Μητάρης (Αν. Αττικής)

Τέταρτος: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Κυριακή (22/2)

14.30: Φωκικός – Ζάκυνθος

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπάμπας, Κοσμάς (Αθηνών)

Τέταρτος: Ζαραβίνος (Αθηνών)

15.00: Πιερικός – Λαμία

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λάζαρης (Καβάλας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Τέταρτος: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

15.00: Εθνικός Σερρών – Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελαζόγλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Τέταρτος: Μαλούτας (Ημαθίας)

18.00: ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Τέταρτος: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Δευτέρα (23/2)

18.00: Καλαμαριά – Αιγινιακός

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Βάντσης, Χατζηνάκος (Δράμας)

Τέταρτος: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Νότιος όμιλος

Αύριο, Παρασκευή (20/2)

15.00: Παναχαϊκή – Φωστήρας

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

18.00: Kαλλιθέα – Α.Ο. Χανιά

Διαιτητής: Ζέζος (Κιλκίς)

Σάββατο (21/2)

15.30: Επισκοπή – Ερμιονίδα

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Kυριακή (22/2)

15.00: Παναιγιάλειος – Ηρακλής Ψαχνών

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Δευτέρα (23/2)

15.00: Αλιμος – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Τρεις μήνες νοκ – άουτ ο Μουλόπουλος

Εναν από τους πιο έμπειρους και σημαντικούς της παίκτες θα στερηθεί η ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς τα μαντάτα για την κατάσταση του Θανάση Μουλόπουλου ήταν δυσάρεστα.

Ο 30χρονος αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα «πάγωσαν» το ιατρικό επιτελεί των «βυσσινί», καθώς ο Μουλόπουλος έχει υποστεί βαριάς μορφής θλάση στον δικέφαλο.

Ενας τραυματισμός που θα κρατήσει τον Μουλόπουλο εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Γίνεται κατανοητό πως η χρονιά για τον άτυχο παίκτη έλαβε πρόωρο τέλος.

Θα ξεκινήσει πάντως άμεσα θεραπείες ούτως ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου