ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένταση έξω από την Τούμπα δύο ώρες πριν τη σέντρα

ένταση-έξω-από-την-τούμπα-δύο-ώρες-πριν-680541

Ένταση σημειώθηκε, μετά τις 5 το απόγευμα, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, δύο και πλέον ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Superleague.

Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εκτόξευσαν πέτρες, μπουκάλια, κ.α. αντικείμενα εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης αλλά λίγο αργότερα η κατάσταση εκτονώθηκε.

Η ένταση σημειώθηκε στο ύψος του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, σε μικρή απόσταση από τη θύρα 4 του γηπέδου, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οπαδοί αρνήθηκαν να υποβληθούν σε ατομικό έλεγχο και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο μαζικά.

Στο μεταξύ, στις 5.45΄έφθασε στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή του Ολυμπιακού, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Μπροστά από τη θύρα, που οδηγεί στα αποδυτήρια, αρκετή ώρα νωρίτερα, είχαν αναπτυχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ σχηματίστηκε και κλοιός από σταθμευμένα λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ., για να αποτραπεί η πρόσβαση σε κάθε φίλαθλο.

Εξάλλου, πολύ έντονη είναι και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, σε κεντρικούς δρόμους και κομβικά σημεία, σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο, για την αποτροπή πιθανών επεισοδίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου