ΤΟΠΙΚΟ

Νίκες παντού για την Αργώ

νίκες-παντού-για-την-αργώ-682943

Επειτα από πολύ καλή εμφάνιση η ανδρική ομάδα της Αργούς επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΨΛ Μεδεών, σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ εθνικής κατηγορίας. Ετσι διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΕΑ Λάρισας η οποία κέρδισε χθες τη συμπολίτισσά της ΑΕ Λάρισσας επίσης με 3-0. Ο προπονητής της Βολιώτικης ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ: 25-12,25-22,25-21

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Τσοπάνος, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Κουντριάς, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου.

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ: Αντωνάκης,Στενός,Παπαδούλης,Κατσούμπας,Τράκης,Κόκκινος

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 3-0 σετ

ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-3 σετ

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

ΡΕΠΟ: ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Βαθμολογία

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 15

ΑΣ ΑΡΓΩ 12

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 9

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ 5

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 0

Οι παίδες

Εύκολα κέρδισε χθες η ομάδα των παίδων της Αργούς την αντίστοιχη της ΕΑ Λάρισας με 3-0 σετ, σε αγώνα πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ που έγινε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Αργώ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα της με τη ΑΕ Λάρισας, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 25-15,25-15,25-23

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπύρος, Πιτσιάβας, Λεμονής, Χονδροδήμος, Λημνιώτης, Ντελής, Αγορίτσης, Ξενοκώστας, Μπουμπούκης, Χαλαστάρας, Κουτσελίνης, Σδρούλιας

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Μάρκου) Παπαθανασίου, Βουτυρίτσας, Κουρέτσος, Ζαφείρης, Μακρίδης, Τσετσίλας, Σουλτσιώτης, Νταφούλης.

Οι κορασίδες

Εύκολη ήταν η επικράτηση των κορασίδων της Αργούς με 3-0 σετ, επί του Φιλαθλητικού Λάρισας Β’, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-17

ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος – Ρήγας) Γεωργουλά Κων, Διάλλα Β, Σταματίου Χρ, Γάκη Σωτ, Γκαλάκου Ελ, Ζαφειρίου Αικ, Τσιτσιγιάννη Μ, Κονιστή Αν, Φιλιππίδη Αν, Πολυζώη Μ, Λωρίδα Αθ, Κανέλλου Μυρ.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Β: (Βασίλεβα) Ανδρεάδη, Σταμπουλή, Ευθυμιοπούλου,

Λύκα, Μητσιογιάννη, Κουμπούρα, Νιακοπούλου, Χριστώνη, Ζιάκα, Ντουλμπέρη, Κατσάπα, Μπαλλά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου