ΤΟΠΙΚΟ

«Αρχόντισσα» στο νησί η Σκιάθος, 1-0 την ΑΕ Διμηνίου

αρχόντισσα-στο-νησί-η-σκιάθος-1-0-την-α-690401

Η Σκιάθος ήταν η μεγάλη νικήτρια της 17ης αγωνιστικής στον Α’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας, με την ομάδα του Γιώργου Καλλιακούδα να κερδίζει με 1-0 την ΑΕ Διμηνίου και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία έχει το πάνω χέρι, μετά το 1-1 του α’ γύρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σκιάθος – ΑΕ Διμηνίου 1-0

Σκόρερ: (55’ Σκέμπι)

Με τον Σκέμπι να σημειώνει το 17ο φετινό του τέρμα και να παραμένει στην κορυφή των σκόρερ, η Σκιάθος έπιασε πλέον κορυφή, κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕ Διμηνίου χθες στο νησί. Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων οι νησιώτες υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα τους φιλοξενούμενους και έχουν πλέον το πάνω χέρι, σε περίπτωση πιθανής ισοβαθμίας.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με το θέαμα να είναι μέτριο, αλλά να μην λείπει το πάθος. Οι παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου απείλησαν με τον Μοράλες στο 9’, αλλά την κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού σταμάτησε ο τερματοφύλακας Νικολαΐδης.

Τελικά το 0-1 σημειώθηκε στην επανάληψη, με τον Τσάγγαρη να στρώνει την μπάλα για τον Σκέμπι και αυτός να μην δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα του Κοντογιάννη. Μάλιστα ο Σκέμπι θα μπορούσε να κάνει και το 2-0 στο 67’, αλλά το σουτ που έπιασε σταμάτησε στο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, αφού στην επαναφορά βρήκε σε αμυντικό.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου (88’ Κανταράκιας), Δ. Μιαρίτης, Γκίνης, Καμπουρέλης, Καλλιακούδας, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Ρ. Ντερβίσι (89’ Τσάπι), Τσάγγαρης (75’ Αραμπατζής).

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος (70’ Χονδρός), Μαυρίδης, Φαρασόπουλος, Σαμαράς (65’ Σατελιάν), Αξιώτης, Τανάγιας (46’ λ.τρ. Κατσαρός), Τσουκάλης.

Θησέας – Σαρακηνός 0-2

Σκόρερ: (66’ Λ. Δενελάβας, 82’ Μπόρας)

Με δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα συνέχισε ο Θησέας Αγριάς και μετά το 0-1 κόντρα στον Ηρακλή, ήταν σειρά του Σαρακηνού να πανηγυρίσει στην έδρα των Λεχωνίων. Οι πράσινοι έμειναν έτσι στο -9 από την κορυφή, παρά το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στην επανάληψη, αλλά στο πέναλτι που κέρδισε ο Βαλωτής, ο Λιάρος αστόχησε από τα 11 βήματα. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Λευτέρη Δενελάβα να σκοράρει στο 66’, έπειτα από ασίστ του Κολιαμήτρα. Μάλιστα, οι ροσονέρι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Μπόρα στο 82’, ο οποίος με μακρινό σουτ παραβίασε ξανά την εστία του Κουτσιρίμπα. Μάλιστα, στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Θησέας έχασε και δεύτερο πέναλτι, με τον Καψάλη να εκτελεί και τον Στούκα να του λέει όχι, διατηρώντας το τελικό 0-2 στο ντεμπούτο του. Στη φάση του πέναλτι ο Θεοδοσιάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Κατσιώτης, Ελευθερίου, Φασούλας (46’ Δανιλόπουλος), Σούδης, Λιάρος, Χάνος, Ισά (60’ Παλάσης), Βαλωτής, Σιδηρόπουλος (75’ Καψάλης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς (60’ Στεργιόπουλος), Ιωάννου, Καραγγέλης, Θεοδοσιάδης, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (80’ Κατής), Κόρμπας (46’ Δημακόπουλος), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Μπόρας.

Α.Ε. 2002 – Ιωλκός 1-0

Σκόρερ: (81’ Κούρτι)

Κακός δαίμονας της Ιωλκού αποδείχθηκε η ΑΕ 2002, μιας και η ομάδα των Καλών Νερών είχε πετύχει την τελευταία της νίκη, πριν τη χθεσινή, στο παιχνίδι του α’ γύρου απέναντι στους ερυθρόλευκους. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό με τέρμα του Κλίντον Κούρτι. Με τη νίκη αυτή η ΑΕ 2002 έφτασε στους 12 βαθμούς, αφήνοντας στο -8 την Ιωλκό, που θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία στο 89’, αλλά ο Δημητρίου παρά το γεγονός ότι πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος, Τσιργής, Σταθόπουλος, Βέργος, Πότσκα (80’ Μ. Φιλίππου), Κούρτι, Στουμποβίκος, Παρίσης (85’ Γ. Φιλίππου), Κουβαράς (60’ Κουλοχέρης).

IΩΛΚΟΣ: Πρέζας, Τόντα, Φέζο (81’ Τσιμπανάκος), Λούμπαρδος, Στρούγγης, Δημητρίου, Συμεωνίδης, Κασδαρίδης, Τσιάμης (46’ Κεφαλάς), Κοντορίζος, Λουίς (62’ Πέργαντος).

Πανιώνιος – Μαγνησιακός 0-1

Σκόρερ: (70’ Γκέρτσο)

Με νικητή τον αέρα, αλλά και το Μαγνησιακό, ο οποίος πήρε το τρίτο του συνεχόμενο τρίποντο, οι κυανόλυεκοι επιβλήθηκαν των κυανέρυθρων με 1-0 χάρη σε σέντρα σουτ του Γκέρτσο, με τον τερματοφύλακα Καγιάννη να ξεγελιέται από την πορεία της μπάλας και τον δυνατό αέρα, για να γίνει το 0-1 στο 70’. Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 7’, αλλά το σουτ του Πέτση πέρασε άουτ. Ο Μαγνησιακός από την άλλη είχε δοκάρι τρία λεπτά μετά το 0-1, με τον Κόλα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Γ.Αθ. Μπασδάνης, Γ.Σ. Μπασδάνης (68’ Κωστούλας), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης (68’ Μοσχούδης), Παπαδόπουλος, Γκριναφίδης (77’ Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης, Αρβανίτης, Πέτσης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Προβιάς, Γιαμαλής, Καραλής, Τσιουρέλης (75’ Τσιάνος), Ντούρο, Σαλαμούρας (80’ Καρακίτσιος), Κόλα, Αντωνόπουλος (77’ Βασιλείου).

Δημητριάς – Ηρακλής 2-0

Σκόρερ: (15’, 63’ Β. Ζαρίφης)

Την έκτη του φετινή νίκη πέτυχε ο Α.Σ. Δημητριάς απέναντι στον Ηρακλή Βόλου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 17χρονο Βασίλη Ζαρίφη. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του νεαρού Ζαρίφη (15’) και τον Υφαντή να μην κάνει σωστή εκτίμηση της φάσης, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον ίδιο παίκτη μετά από αντεπίθεση (63’) και εύστοχο σουτ από τα πλάγια. Δύο δοκάρια είχαν οι παίκτες του Τάκη Βαταμίδη με κάθετο του Πετρόπουλου (50’) και οριζόντιο του Θανάση Καρακώστα (75’).

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμος, Ασημάκης, Δημουλάς (55’ Κοτσέλος), Στ. Καρακώστας, Μπάφας, Β. Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (90’ Σαμπάνης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Μαστροπαναγιώτης (80’ Λεβέντης), Τζιόλας, Μόκιας, Ψαρόμπας, Βουρδάκης, Κίτσος (68’ Σιαμέτης), Γεωργιάδης, Θάνος, Κουτσιαρής (75’ Σαμαράς).

Ν.Α Νίκης – Αρης Μελισσατίκων α.α 0-3

Ρεπό: Αγία Παρασκευή

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου