ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπαλάφας: «Νίκη Βόλου, η ομάδα της καρδιάς μου»

μπαλάφας-νίκη-βόλου-η-ομάδα-της-καρδι-696409

Στη Νέα Αγχίαλο βρέθηκε χθες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και νυν προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, Δημήτρης Μπαλάφας. Ο πρώην αρχηγός των κυανόλευκων με την ευκαιρία της παρουσίας του σε γνώριμα λημέρια, μίλησε για τη Νίκη Βόλου την οποία χαρακτήρισε ομάδα της καρδιάς του. Ο 37χρονος πλέον Μπαλάφας έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή, δεν θα ήθελε ωστόσο να το κάνει επαγγελματικά, ντριμπλάροντας έτσι στην ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Νέα Ιωνία και τη Νίκη Βόλου, ως προπονητής πλέον.

Σε ερώτηση για την περσινή άνοδο και στη συνέχεια για τον υποβιβασμό της ομάδας σχολίασε: «Αναμφίβολα χάρηκα πάρα πολύ με την περσινή άνοδο, αφού η Νίκη Βόλου είναι για μένα η ομάδα της καρδιάς μου. Οσο χάρηκα όμως, άλλο τόσο στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Super League, αφήνοντας στη μέση μια προσπάθεια. Παρακολούθησα την πορεία και πέρυσι και γενικά πάντα με ενδιαφέρει τι κάνει. Φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, ήταν αδύναμη και χωρίς πολλές δυνατότητες αλλά δεν της άξιζε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Αν ήταν να υποβιβαστεί, ας ήταν να γίνει αγωνιστικά, όχι έτσι».

Στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Ο κόσμος της Νίκης είναι στην καρδιά μου, τους αγαπώ ιδιαιτέρως, όπως με αγαπάει και εκείνος και πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια εδώ. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα της Νίκης θα καταφέρει να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της γιατί έχει αυτή δυναμική που πιστεύω λίγες ομάδες την έχουν στην επαρχία και δεν είναι άλλη από τη δυναμική του κόσμου της».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Νίκη Βόλου ως προπονητής: «Για να σας πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει να ασκήσω την προπονητική σαν επάγγελμα. Εμένα μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στο ποδόσφαιρο που αγαπάω και δεν είναι αυτοσκοπός να ακολουθήσω επαγγελματική καριέρα ως προπονητής».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου