ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε πλήρη δράση το BC Βόλος

σε-πλήρη-δράση-το-bc-βόλος-698214

Σε πλήρη δράση όλα τα τμήματα του BC Βόλος. Η ανδρική – εφηβική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας των παικτών της (17,6) παίζει πολύ καλό μπάσκετ αν και αγωνίζεται με ομάδες που έχουν έμπειρους και μεγάλους παίκτες στην ηλικία.

Μάλιστα έχει πετύχει και μία νίκη και σε άλλα τρία παιχνίδια έφθασε πολύ κοντά σ’ αυτή. Στο εφηβικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον τίτλο για δεύτερη χρονιά μετά το 2011 που στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Το παιδικό τμήμα ανανεωμένο κατά μεγάλο μέρος έχει 7 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και δείχνει ότι με τη δουλειά που γίνεται την ερχόμενη χρονιά θα είναι πάλι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Στα γυναικεία τμήματα η ομάδα των κορασίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα έχει σαν στόχο την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό της Θεσσαλίας. Ηδη έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.. Επίσης οι ίδιες αθλήτριες συμμετέχουν και στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ για να πάρουν εμπειρίες παίζοντας με ομάδες που έχουν μεγαλύτερες σε ηλικία παίκτριες στα ρόστερ τους και μάλιστα βρίσκονται στην 3η θέση του γυναικείου πρωταθλήματος.

Στα τμήματα της υποδομής οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις ηλικίες στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας καθημερινά από τις 6-9 μ.μ και φυσικά και οι εγγραφές που γίνονται όλο τον χρόνο σε όλα τα τμήματα των αγοριών αλλά και των κοριτσιών.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6946284232-6972124459-6987048486-6973881647 και φυσικά στη σελίδα στο fb (BC Volos).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου