ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελευθερόπουλος ~ «Πώς γίνεται να μην είδε το πέναλτι;»

ελευθερόπουλος-πώς-γίνεται-να-μην-εί-703738

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Παναγιωτόπουλου και των βοηθών του έχουν οι ερυθρόλευκοι, με τον τεχνικό Δημήτρη Ελευθερόπουλο να τονίσει κατά τη Συνέντευξη Τύπου:

«Οσον αφορά τον αντίπαλο, ξέραμε ότι είναι μία ομάδα δουλεμένη. Στο συγκεκριμένο αγώνα, στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Οι ευκαιρίες των αντιπάλων έγιναν από δικά μας λάθη. Από το 15’ και μετά η ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι, είχαμε μία ευκαιρία με το Διαμαντόπουλο και μία ακόμη με καλές προϋποθέσεις και εκεί που ισορροπήσαμε ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ.

Στο β’ μέρος κάναμε το καλύτερο 45λεπτο από τη στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, εκμεταλλευτήκαμε τα μπακ μας και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ. Κατανοώ ότι στο α’ μέρος ο διαιτητής δεν βλέπει το τράβηγμα στον Διαμαντόπουλο. Απορία μου είναι γιατί στο β’ μέρος δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή στη φάση διαρκείας. Η μπάλα χτυπάει στο χέρι του αμυντικού και όλα αυτά γίνονται μπροστά στο διαιτητή. Πώς γίνεται να μην είδε το πέναλτι; Και η φάση γίνεται στο 55’. Είναι κόκκινη και αποβολή και αλλάζουν όλες οι ισορροπίες. Αν είναι να πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος να το ξέρουμε. Από ‘κει και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Οταν πρέπει να κατακτήσεις ένα στόχο, πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις μια στάση, να σταθεροποιηθείς και να βάλεις έναν πάσσαλο πιο ψηλά. Θέλω να πω και κάτι για όλους τους αντιπάλους που θα παίξουμε στη συνέχεια. Αυτό το fair play της κοροϊδίας του κόσμου δεν θα το κάνουμε. Από τα 90 λεπτά του παιχνιδιού, στην Ελλάδα παίζουμε 50. Ενημερώνει πάντα ο γενικός μας αρχηγός τον διαιτητή και τον αντίπαλο προπονητή πριν το παιχνίδι, ότι δεν κάνουμε, αλλά ούτε και θέλουμε fair play.«Νεκροί» να είναι τρεις παίκτες μας κάτω, δεν θέλω την μπάλα. Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα: Ηττα με διαμαρτυρίες

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου