ΤΟΠΙΚΟ

Α’ ΕΠΣΘ: Γκέλαρε ο Θησέας, δύσκολα ΑΕ Διμηνίου και Σκιάθος

α-επσθ-γκέλαρε-ο-θησέας-δύσκολα-αε-δι-836059

Τη μεγάλη έκπληξη της 15ης αγωνιστικής στον Α’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Ηρακλής, κερδίζοντας εκτός έδρας το Θησέα Αγριάς, ενώ δύσκολα κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς ΑΕ Διμηνίου και Σκιάθος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πανιώνιος – Α.Ε. Διμηνίου 0-1

Σκόρερ: (11’ Τσουκάλης)

Εστω και δύσκολα η ΑΕ Διμηνίου κατάφερε να επιβληθεί του Πανιωνίου και να πάρει το χρυσό τρίποντο απέναντι στους κυανέρυθρους, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Λυτρωτής για την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου ήταν για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Τσουκάλης, ο οποίος με αριστερό πλασέ στο 11ο λεπτό, σκόραρε για 6η φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια. Σημαντική, ωστόσο, ήταν και η παρουσία Κοντογιάννη, μιας και στο 58’ είπε όχι σε σουτ του Φώτου, αποτρέποντας την ισοφάριση, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Γ. Αθ. Μπασδάνης, Κωστούλας, Γ. Φώτου, Σκουφογιάννης, Γκριναφίδης (65’ Αρβανίτης), Ανγκόλι (83’ Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Λυρίτσης, Νικούδης.

AΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Μοράλες, Βητόπουλος (46’ Χονδρός), Αναστασίου, Μαυρίδης, Τανάγιας, Τσουκάλης, Ανατολής (71’ Σαμαράς), Κανδήλας (50’ Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης.

Α.Ε. 2002 – Σαρακηνός 3-4

Σκόρερ: (30’ Πολυχρόνου, 76’ πεν. Σταθόπουλος, 84’ Κόρμπας – 1’, 2’, 40’Λ. Δενελάβας, 60’ Κολιαμήτρας)

Ενα εκρηκτικό δίλεπτο ήταν αρκετό για να δώσει από τα… αποδυτήρια προβάδισμα στο Σαρακηνό, το οποίο διατήρησε και αύξησε, παρά το γεγονός ότι η Α.Ε. 2002 μείωσε και έφτασε ένα βήμα πριν την ισοφάριση. Στο γήπεδο της Γατζέας, ο Λευτέρης Δενελέβας πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δύο (!) λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πολυχρόνου στο 30’, ενώ ο Δενελάβας με το τρίτο προσωπικό του γκολ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στο Σαρακηνό με τακουνάκι. Ο Κολιαμήτρας με βολέ εκτός περιοχής έκανε το 1-4 (60’). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά στο76’ με εκτέλεση πέναλτι του Σταθόπουλου και στη συνέχεια ο Οθωνας Κόρμπας με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-4.
Α.Ε 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος, Τσιργής, Κόρμπας, Βέργος, Στουμποβίκος (80’ Μεϊντής), Σταθόπουλος, Πολυχρόνου, Πότσκα, Παρίσης (82’ Τζοβάρας).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Πλακαρός, Ρουκάς (65’ Κατής), Ιωάννου, Θεοδοσιάδης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας (60’ Χρυσικός), Βαΐτσης (80’ Δημακόπουλος).

Μαγνησιακός – Αρης 3-0

Σκόρερ: (6’ Οικονόμου, 74’ Προβιάς, 81’ Καρακίτσιος)

Στις νίκες επέστρεψε και πάλι ο Μαγνησιακός, παίρνοντας την τρίτη φετινή επί του Αρη Μελισσατίκων. Ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ στο 6’ μετά από ασίστ του Κόλα, με την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου να πηγαίνει στο ημίχρονο με βραχεία κεφαλή. Στην επανάληψη ο ανεβασμένος… Προβιάς, πέτυχε το δεύτερο τέρμα των κυανόλευκων, σκοράροντας με πλασέ στο 74’ και επτά λεπτά αργότερα ο Καρακίτσιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ασίστ του Αντωνόπουλου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσο, Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου (70’ Τσιάνος), Ντούρο, Σαλαμούρας (75’ Καρακίτσιος), Κόλα, Αντωνόπουλος (82’ Μωυσίδης).

ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Καρακάσης (46’ Καψιώτης), Γκοτζόπουλος (46’ Παλάντζας), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Τσαουκαλάς (65’ Στραβέλας).

Θησέας – Ηρακλής 0-1

Σκόρερ: (68’ Βουρδάκης)

Ηττα – σοκ για το Θησέα στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων από τον Ηρακλή, που αφήνει στο -6 τους Αγριώτες από την κορυφή. Μάλιστα, ο Θησέας είχε το απόλυτο των νικών μέχρι χθες ως γηπεδούχος. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 68ο λεπτό. Μετά από ατομική ενέργεια του Γεωργιάδη και σουτ εντός περιοχής, ο Κουτσιρίμπας αρχικά απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Βουρδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1. Παράπονα από τη διαιτησία για τους ανθρώπους του Θησέα, με τον Κόκκα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για εξύβριση (70’).

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καράτσαλος, Μούτος, Φασούλας, Ταυρής, Σούδης (70’ Καψάλης), Δανιλόπουλος (75’ Σιδηρόπουλος), Χάνος, Βαλωτής, Κόκκας, Παλάσης (46’ Ισά).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Δ. Μαραγκός, Μπαρέκας, Μόκιας, Ψαρόμπας (60’ λ.τρ. Σινάνης), Βουρδάκης (87’ Γιαννούκος), Σαμαράς, Κίτσος, Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (85’ Σιαμέτης).

Αγία Παρασκευή – Σκιάθος 1-2

Σκόρερ: ( 61’ Παντελόγλου – 5’ πεν., 67’ Ντερβίσι)

Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η Σκιάθος ξεπέρασε το εμπόδιο της τοπικής ομάδας με 2-1. Μόλις στο 5’ οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντερβίσι. Στο 24’ ο Σταματίου απώλεσε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, στέλνοντας την μπάλα άουτ προ κενής εστίας. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παντελόγλου στο 61’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταματίου. Το τρίποντο στην ομάδα της Σκιάθου χάρισε ο Ντερβίσι στο 67’. Οι γηπεδούχοι που εκφράζουν παράπονα για τη φάση του πέναλτι είχαν την ευκαιρία να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η κεφαλιά του Παντελόγλου στο 86’ δεν βρήκε στόχο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Σιγάλας, Βαν Ντε Χούι, Ζάχαρης (46’ Μαρμαρινός), Σταματίου (68’ Αγραφιώτης), Βούκουτος, Στ. Μαλακασιώτης, Παντελόγλου, Μουλιός (75’ Σαμαράς).
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης, Καμπουρέλης, Καλλιακούδας (35’ λ.τρ. Τσάγγαρης), Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας (20’ λ.τρ. Γκίνης), Σκέμπι (88’ Κανταράκιας), Ντερβίσι, Ζάνης.

Ν.Α. Νίκης – Δημητριάς 0-3 (α.α)
Ρεπό: Ιωλκός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου